Maaşallah

Güncelleme Tarihi:

Maaşallah
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 1997 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Hemde bu Fenerbahçeliler’e kırkbir kere maaşallah. Hepsine kocaman bir aferin benden. Ayrıca Antalyalı futbolcuları da kutluyor, onlara da futbol adına helal olsun diyorum.

Kolay değil kardeşim, sen bir tarafta ligi kovala, hem de lider olarak rakiplerine neredeyse tur bindir, ondan sonra devreye Türkiye Kupası girsin.. Gel Antalya'ya, hem de Beşiktaş ile kozunu paylaşacağın lig savaşının arefesinde bu önemli deplasman maçını da kazan. Helal ki ne helal. Hem de transfer, mıransfer filan da yapmadan. Ve de rakiplerinden korkmadan.

Eee, gel de bu gidişe üç kere tahtaya vurup kulağının memesini çekme bakalım. Vallahi aşkolsun.

HAYALLERİN FENER’İ

Yooo, şimdi Sezar'ın hakkını Sezar a verelim. Yoksa ben de izliyor, ben de görüyorum. Fenerbahçe hepimizin hayallerini süsleyen, ‘‘Fenerbahçe'ye özgü’’ futbolunu oynamıyor ama maçlarını da kazanıyor be kardeşim. Bu da bir gerçek. İşte kupada Antalya deplasmanı.

Eee, o zaman ‘‘Sabreden derviş, muradına erermiş’’ deyip o günlerin de geleceğini bekleyelim. Şimdi hatırlayamadım ama eskilerin ‘‘Şeyini bulmuş da’’ diye başlayan bir tekerlemesi vardı. Hatırlarsam bir gün devamını yazarım inşallah.

Şimdilik bu Fenerbahçe'ye tek kelime ile ‘‘Maaşallah’’ diyelim, vallahi maaşallah...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!