Luiz Adriano'nun menajerinden Galatasaray ve Zenit açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Luiz Adrianonun menajerinden Galatasaray ve Zenit açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 17:19

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan AC Milan'ın Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano için menajeri Gilmar Veloz konuştu

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan AC Milan'ın Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano için menajeri Gilmar Veloz'dan açıklama geldi.

Milan'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın kadroda düşünmediği Adriano için İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani ile görüşme gerçekleştireceklerini ve daha sonra da rotalarını çizeceklerini kaydetti.

"MILAN SATMAK İSTERSE GİDERİZ"

Gilmar Veloz açıklamasında, "Luiz Adriano şu anda idmanlarda iyi bir şekilde çalışıyor, yeni sezonda harika işler yapmak için istekli. Montella takıma yeni geldi, bazı şeyleri söylemek için erken ama şu anda Adriano'nun tavrı olumlu. Gerçek olan bir şey var ki, Adriano'nun burada 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Satılacağı konusunda bize bir şey gelmedi ve burada kalacağını varsayıyoruz. Eğer kulüpten bu yönde bir tavır gelirse de teklifleri dinlemeye alırız. Şu aşamada ise Adriano mutlu ve Milan'da kalamaktan yana" dedi.

G.SARAY VE ZENIT CEVABI

Adriano'nun menajerine Türk basınında çıkan, "Oyuncunuz için Galatasaray'ın da adı geçiyor?" sorusu yöneltitilirken, "Benimle bugüne kadar Adriano'nun transferi için konuşmadılar, bundan sonra da konuşmayabilirler..." dedi.

Mircea Lucescu'nun ekibi Zenit'e gidip gitmeyeceği konusunda ise, "Lucescu ve Luiz Adriano'nun harika yakınlıkları var, transfer konusu bir fikir. Tekrarlıyorum; Şu anda Milan ile bir sözleşmesi var ve geleceği konusunda şu anki akrar Milan'a ait" sözlerini kullandı.

29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon başında Shakhtar'dan Milan'a transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin transferini ısrarla istediği Adriano, buraya gidince sarı-lacivertliler de Van Persie transferini gerçekleştirmişti.
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!