Lugano'dan sevindirici haber

Güncelleme Tarihi:

Luganodan sevindirici haber
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2010 15:40

Fenerbahçe'de kötü zemine bağlanan sakatlıklar teknik heyeti sıkıntıya sokmaya devam ederken, Özer ve Lugano'dan biraz olsun teselli eden haberler geldi...

Haberin Devamı

Uğur Boral'ın sezonu kapatmasının yanı sıra Diyarbakırspor maçında topsuz bir alanda çimlere ayağı takılan Özer, acılar içinde sahayı sedyede terketmişti. Özer'e müdahale kulüp doktorları tarafından hemen yapılırken, ameliyatlı ayağı olan ve platinlerininin alındığı bölgede ödem oluşan genç oyuncu şiddetli ağrı nedeniyle oyuna devam edememişti. Özer'in ayrıca aldığı bir darbe sonucu sol ayak tarak kemiğinde ezilme meydana geldiği ancak bunun önemli olmadığı bildirildi.

Özer, bugün ise platinlerini ameliyatla alan Prof. Dr. Ömer Taşer'e yeniden muayene oldu. Diyarbakırspor maçından önceki son antrenmanı ağrılar nedeniyle tamamlayamayan Özer, maç günü kendisini iyi hissedince Daum tarafından kadroya alındı. Ancak Özer son haftalarda ağrı ve sızısı olduğunu sık sık yinelediği için 4 gün önce alınan randevuda Taşer'e yeniden kontrol oldu. Özer'in 1-2 gün dinlendirilebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Lugano'yu ise erken tanı kurtardı. Soyunma odasından itibaren Uruguaylı oyuncuya hemen müdahale edilirken, bu oyuncunun MR çektirmesine gerek duyulmadı. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ultrason yönetimi ile yırtığı teşhis ederken, boyutun sadece 1 cm olduğu açıklandı. Benzer yırtığın daha önce Alex ve Deivid'de de yaşandığı hatırlanırsa Lugano'nun da 2 hafta sonra takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

GEÇİCİ ÇÖZÜMLER ÜRETİLEN SARAÇOĞLU STADI'NDA STAT ZEMİNİ ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ISITMALI OLACAK

Öte yandan devre arasında bakıma alınan Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın zeminine yapılan geçici çözümler fayda etmedi. Yapılan iyileştirmeleri ise kötü hava koşulları engelledi.

Denizlispor maçında patates tarlasını andıran saha, Bursaspor maçında da bozulan zemin nedeniyle topun çok sekmesine ve kontrolsüz vuruşlara neden olmuştu.

Teknik Direktör Daum, Denizlispor maçından sonra "Burada oynamaya devam edeceğiz" derken, Sportif Direktör Aykut Kocaman ise 1 maçı Olimpiyat Stadı'nda oynayabileceklerinin sinyalini verdi. Sarı-Lacivertli yönetim ise bu gelişmelerden sonra Fenerbahçe Stadı'nda yenilikler yapmayı düşünüyor. Ancak sıkışık maç trafiği nedeniyle sezonun sona ermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Yapay güneş sistemi ile çimleri güçlendiren Sarı-Lacivertliler, kar yağışı ve soğuk hava yüzünden istediği verimi alamadı. Diyarbakırspor maçı öncesi ise gün boyunca yağan yağmura karşılık naylonlar ile tedbir alındı ve yağmur dinince parça parça naylonlar kaldırılarak, biriken su dışarı atıldı. Bu gelişmeler sonucunda kalıcı çözüm arayan yönetim 15 Mayıs'tan sonra zemini düzeltecek ve ısıtmalı yapacak. Çimleri kaldırıp, bakımını yaptıracak olan yönetim kökleri de güçlendirecek. Zeminin yanı sıra stadın içi ve dış çevresinde de önemli düzenlemeler yapmayı planlayan sarı-Lacivertli yönetim lig biter bitmez düğmeye basacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!