Lucescu, Gerets'i dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Lucescu, Geretsi dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2009 09:34

UEFA Kupası çeyrek final ilk karşılaşmaları dün gece oynanan maçlarla tamamlandı. Çeyrek finalde rövanş karşılaşmaları 16 Nisan Perşembe günü yapılacak ve yarı finalist 4 takım belirlenecek.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk sahasında ağırladığı, Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets'in takımı Marsilya'yı 2-0 mağlup etti.

Ukrayna ekibinin gollerini 39. dakikada Tomas Hübschman ve 65. dakikada Jadson Silva attı.

HAMBURG TURU CEBİNE KOYDU

Almanya'da oynanan karşılaşmada ise, Galatasaray'ı eleyen Hamburg, Manchester City'yi 3-1 mağlup ederek 2. maç öncesinde büyüjk bir avantaj yakaladı.

Alman ekibinin gollerini; 9. dakikada Joris Mathijsen, 64. dakikada penaltıdan Piotr Trochowski ve 79. dakikada Jose Paolo Guerrero atarken, İngiliz ekibinin tek golünü ise 1. dakikada Stephen Ireland kaydetti.

WERDER'İN KEYFİ YERİNDE

UEFA Kupası'ndaki bir başka Alman ekibi Werder Bremen de sahasında ağırladığı İtalyan ekibi Udinese'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Werder'in gollerini; 34 ve 67. dakikalarda Diego, 69. dakikada ise Hugo Almeida attı. Udinese'nin tek golünü ise 87. dakikada Quagliarella kaydetti.

FRANSA'DAN SES ÇIKMADI

Gecenin son maçında Paris Saint Germain ile Dinamo Kiev, Fransa'da karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada her iki takımdan da gol sesi çıkmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!