Londra'da gece kırmızıya boyandı

Güncelleme Tarihi:

Londrada gece kırmızıya boyandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 11:16

Dünyaca ünlü spor performans markası PUMA, Emirates Stadı'nda düzenlenen büyük bir etkinlikle Arsenal 2015-2016 iç saha formalarını tanıttı.

Haberin Devamı

Etkinlik boyunca bine yakın taraftar tezahüratlarıyla Emirates Stadı’nda büyük bir coşku yaratırken, ünlü DJ Gilles Peterson ise çaldığı parçalarla geceyi ısıtan isim oldu. Yeni formaların tanıtıldığı gecede özel olarak kurulan podyum “Powered by Fans” sloganıyla ışıklandırılırken, taraftarlar için uzun süren bekleyiş geri sayımla başladı . Gün boyu geri sayımı gösteren dijital saat 00:00’ı gösterdiğinde patlayan beyaz konfetiler gökyüzünde dalgalanırken ışıklar ise kırmızıya büründü. Ve sahneye önce efsane futbolcu Thierry Henry ardından Arsenalli futbolcular Santi Cazorla, Hector Bellerín, Tomas Rosicky, Nacho Monreal ve Danny Welbeck çıktı.

Londrada gece kırmızıya boyandı


Fransız efsane Henry gece boyu yaptığı esprilerle futboldan sonra sahnede de ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sererken, futbolcular da taraftarları sözleriyle kahkahalara boğdu. Organizasyon öncesi taraftarlara dağıtılan beyaz bileklikler yaydığı kırmızı ışıklarla renk cümbüşü yaratmakla kalmadı. Arsenal aşığı 5 talihli bilekliklerinin yaydığı beyaz ışık sayesinde podyuma çıkarak futbolcularla tanışma ve imzalı forma alma şansını da elde etti.

Londrada gece kırmızıya boyandı


Arsenal'in yıldızı ve Puma futbolcusu Santi Cazorla, organizasyon sırasında: “Taraftarlarımız inanılmaz. Performans ve motivasyonumuza çok büyük etkileri var. Bu akşam Emirates'te olmak ve böyle bir kalabalığın bizi desteklediğini görmek harikaydı. Kalabalıkta öyle bir coşku vardı ki, böyle taraftarlarımız olduğu için çok şanslı olduğumuzu yeniden anladık. Formanın tasarımı çok hoş. Yeni dizayn özelliklerinin yanında, bir Arsenal formasının olması gerektiği gibi klasik” ifadelerini kullandı.

Londrada gece kırmızıya boyandı


Topçuların genç yıldızı Héctor Bellerín ise: “İyi bir sezon geçirdik ve Federasyon Kupası iyi bir final oldu. Arsenal taraftarları bizim için çok önemli. Onların desteği bize çok yardımcı oluyor. Bu gece de harikaydılar. Büyüleyici bir atmosfer vardı. Taraftarları bu kadar coşkulu görmek ve desteklerini duymak muhteşemdi. Yeni iç saha forması çok iyi görünüyor. Kırmızı beyaz geleneği kulüp ve futbolcular için çok önemli. PUMA modern tasarımı geleneklerle buluşturan çok başarılı bir çalışmaya imza atmış.” diye konuştu.

PUMA'nın 2015-2016 Arsenal kampanyası Powered by Fans, Arsenal taraftarlarının kulüp ve oyuncular için önemini vurguluyor. Kampanya, taraftarların takımın performansı üzerindeki etkisini ve bu enerjinin motive edici gücünü temsil ediyor. İç saha replika forması ve yeni taraftar koleksiyonu 25 Haziran 2015'ten itibaren mağazalarda satışa sunulacak. İç saha forması ve antrenman giyimi ürünlerini ve üzerinden ön sipariş edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!