Lizbon'u yıkma planı Quaresma'dan

Güncelleme Tarihi:

Lizbonu yıkma planı Quaresmadan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 00:44

Siyah beyazlı ekipte kart cezalısı olan Olcay Şahan’ın forma giyemeyeceği maça Ricardo Quaresma ilk 11’de başlayacak. Portekizli, teknik heyet ve arkadaşlarını Sporting Lizbon’un kontratak futbolu ile takım yapısı konusunda uyardı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde H Grubu’na 1-0’lık Skenderbeu galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, bugün sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’u ağırlayacak. Zorlu maç öncesi galibiyetin şifrelerini, Sporting’in altyapısından yetişen Quaresma verdi...

1-Sporting Teknik Direktörü Jorge Jesus büyük tecrübe. Takımını bu tür maçlara farklı motive ediyor. Kontratakları tercih edecekler.
2-Kaptanları Adrien Silva takımı yönlendiren isim. Onu maç boyunca olabildiğince toptan uzak tutmamız en akılcı yol olacaktır.

“SLİMANİ’YE ÖZEL ÖNLEM ALALIM”

3-KALECİLERİ Patricio’nun hava toplarındaki hakimiyeti çok yüksek. Yan toplarda da etkili. Fakat yerden ve köşelere giden toplarda oldukça zayıf.
4-Carvalho, Andre Carrillo, Montero ve forvetleri Islam Slimani en etkili hücumcuları. Onlara gerekirse özel önlemler almamız en uygun karar olacaktır.
5-Üst üste aldıkları yenilgileri telafi etmek için uğraşacaklar. Sert ve hızlı oynuyorlar. Agresif bir ekip ve kart görmeye yakın oyuncuları var. Ağır zeminlerde oynama çok alışıklar...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!