Liverpool Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Liverpool Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 14:37

UEFA Kupası 2. tura C Grubu’nu lider olarak tamamlayıp yükselen Beşiktaş’ın, ikinci turda rakibi Liverpool. Bugün saat 22.05’te başlayacak olan Liverpool Beşiktaş maçı, kara kartallar için UEFA karşılaşmasından çok ‘intikam’ olarak görülüyor.

Haberin Devamı

UEFA Kupası’nda grubunu lider tamamlayan Beşiktaş, bu akşam Anfield Road’da Liverpool deplasmanına çıkıyor. Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma, bu akşam saat 22.05’te oynanacak.

LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
Siyah beyazlı temsilcimiz bu akşam saat 22.05’te Anfield Road’da Liverpool karşısına çıkacak. Kritik mücadele Star TV’den canlı izlenebilecek.

KARA KARTAL AVANTAJ PEŞİNDE
Beşiktaş, Liverpool deplasmanına ‘galibiyet’ parolasıyla çıkıyor. Kara kartalların bu akşam atacakları bir gol bile altın değerinde. Liverpool Beşiktaş maçını bu akşam Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ile Tomasz Listkiewicz yapacak.

BEŞİKTAŞ ‘TEHLİKE’ SINIRINDA
Bu akşam oynanacak Liverpool Beşiktaş maçında, kartallardan Ersan Gülüm, Ramon Motta ve Veli Kavlak sarı kart sınırındaki oyuncular. Bu üç oyuncu bu akşam sarı kart görmeleri halinde, rövanş maçında forma giyemeyecek.

DEMBA BA BİLMECESİ

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Demba Ba’nın bu akşam forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı. Gerek teknik ekip gerekse Beşiktaşlı taraftarlar bu akşam Ba’yı sahada göremeyecekleri konusunda hayli endişeli. Ba’nın oynanması halinde Mustafa Pektemek sahada olacak.

“UMARIM SAHADA OLABİLİRİM”
Demba Ba, İngiltere’de kısa bir basın toplantısı yaptı. Ba: “Burada gayet mutlu hatıralarım var. Burada mücadele etmiş olmak çok güzel. Liverpool üst düzey bir ekip. Liverpool’un yeni bir takımı var ve ben de yeni bir takımdayım. Yeni bir mücadele içindeyiz. Umarım oynayabilecek durumda olacağım.” Dedi.


BAKMADAN GEÇME!