Lisicki ‘makara’ yapmadı!

Güncelleme Tarihi:

Lisicki ‘makara’ yapmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2013 01:06

Wimbledon’ın son finalisti Alman Lisicki, Rus Makarova’ya yenilerek ABD Açık’a 3. turda veda etti. 1 numara Williams ise rahat şekilde turladı.

Haberin Devamı

YILIN grand slam tenis turnuvası ABD Açık’ta, Wimbledon’ın son finalist Sabine Lisicki, Ekaterina Makarova’ya elendi. Diğer favoriler ise kayıpsız yola devam etti. Kadınlar 3. tur mücadelesinde Alman Lisicki, Rus Makarova’ya 6-4 ve 7-5’lik setlerle mağlup olarak ABD Açık’a erkenden veda etti. Kadınlar bir numarası ve ev sahibi konuunda bulunan Serena Williams ise Kazak tenisçi Yaroslava Shvedova’yı zorlanmadan 6-3 ve 6-1’le geçti.
5 numaralı seribaşı Çinli Li Na, geçen yıl ABD Açık’ta elendiği Britanyalı Laura Robson’ı bu kez 6-2 ve 7-5’le mağlup etti. Polonyalı Agnieszka Radwanska ise Rus Pavlyuchenkova’yı 6-4, 7-6’lik setlerle geçip adını 4. tura yazdırdı.

DJOKOVIC VE MURRAY KAYIPSIZ

ERKEKLERDA 2. tur mücadelelerinde ise bir numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, Alman Benjamin Becker ile karşılaştı. Becker, karşısında ilk sette zorlanan Sırp raket, bu seti tie-break ile 7-6 aldı.
Bu setten sonra ritmini bulan Djokovic, ikinci ve üçüncü setleri aynı skorla; 6-2 alıp korttan galip ayrıldı. ABD Açık’ın son şampiyonu Andy Murray ise Arjantinli 81 numaralı raket Leonardo Mayer’i eleyerek adını üçüncü tura kaydettirdi.
Tomas Berdych ise Kudla’yı 3 set sonunda mağlup etti.

BAKMADAN GEÇME!