"Lig uzun bir maraton yenilgiyi telafi edebiliriz"

Güncelleme Tarihi:

Lig uzun bir maraton yenilgiyi telafi edebiliriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 09:49

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün antrenörü Hüsnü Kemal Durak, ligin uzun bir maraton olduğunu, yenilgiyi telafi edebileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde Ege Perla Konak Belediye Spor'a 23-18 yenilen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün antrenörü Hüsnü Kemal Durak, ligin uzun bir maraton olduğunu, yenilgiyi telafi edebileceklerini söyledi.

Durak, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, mağlubiyette kimseyi suçlamadığını söyleyerek, "Derin bir kadroya sahip değiliz. Sakatlık olduğu zaman oyunda tempoyu arttıracak oyuncumuz yok. Tabiki bu bir mazeret değil. Oyun, konuk takımın hakkıydı" dedi.

Oyun kurucu Perihan Topaloğlu sakatlanınca takımda özgüven eksikliği olduğunu ifade eden Durak, şunları söyledi:

"Oyuncumuz sakatlanınca özgüven problemi yaşadık. Lider oyuncu olamaması takımı psikolojik olarak etkiledi. Lig uzun bir maraton yenilgiyi telafi edebiliriz. Bizim iki oyuncuya ihtiyacımız var. Elimizdeki malzeme bu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eksiklerimizi görüyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Türkiye Kupası'nda 26 Kasım Salı günü İzmir Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacağız. Burada alacağımız sonuca göre deplasmana umutlu gitmek istiyoruz."

Ege Perla Konak Belediye Spor cephesi

Ege Perla Konak Belediye Spor antrenörü Melih Dülgekaraoğlanoğlu, yeni bir ekip olduklarını belirterek, "Yeni oyunculardan kuruklu bir ekibiz. Bunun sıkıntısını ilk maçlarımızda yaşadık" dedi.

Yeni oyuncuların uyum sürecini tamamladıklarını söyleyen Dülgekaraoğlanoğlu, "Bu maçta da zaman zaman uyum problemi yaşadık ama maçı kazanmasını bildik. Kalan iki maçımızı da kazanıp devreyi iyi yerde bitirmek istiyoruz. Çünkü bizim hedefimiz Avrupa'ya gitmek" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!