Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2011 13:52

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını yenerek, liderliklerini sürdürmek istediklerini belirtti.

Gökçe, 25 Aralık Pazar günü sahalarında Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Kırklareli Engelliler Takımı'nın aldığı galibiyetlerle taraftar sayısının arttığını ifade eden Gökçe, “Taraftarlarımızın tezahüratları ile ligdeki yükselişimiz devam ediyor. Bu hafta Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşacağız. Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde centilmence mücadele ettiklerini vurgulayan Gökçe, “Şu anda 2 basketbolcumuzu milli takıma kazandırdık. Gelecek sezon bu sayı artacak. Sporu, spor, ahlak ve şeref ile yapıyoruz. Kimseye boyun bükmüyoruz. Maddi sıkıntılar içerisinde lig maçlarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!