"Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2013 11:32

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Çankırıspor maçını kazanarak Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Demir, yaptığı açıklamada, geçen çarşamba günü Uşak Sportif Gençlik'i iç sahada 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupasında 3. tura yükseldiklerini hatırlattı. Kupa maçında sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktıklarını belirrten Demir, "Zor oldu ama maçı kazandık. Kupada 3. turdaki rakibimizi bekliyoruz. İnşallah iyi bir kura çekeriz. Ziraat Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Ligde Çankırıspor'a karşı pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Demir, "Takımımız maça iyi hazırlandı. Çankırıspor maçından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Şu anda 3. hafta sonunda 6 puanla grupta lideriz. Çankırıspor maçını kazanarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi. Tokatspor Kulübünün kurumsallaşması için yoğun çaba gösterdiklerini dile getiren Demir, "İnşallah bunu da başaracağız" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!