Liderin zor deplasmanı

Güncelleme Tarihi:

Liderin zor deplasmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2001 00:00


Lider Fenerbahçe hafta sonunda zorlu Çaykur Rize deplasmanına gidecek. Fenerbahçe'nin son haftalardaki çıkışına dur demek isteyen Karadeniz ekibi, 11 yıl aradan sonra tekrar mücadele şansı yakaladığı 1. Lig'de son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor.
Haberin Devamı

Yeşil-mavililer, bu sezon içerde oynadıkları 12 lig maçından 9'unu kazanıp, 2'sinde yenildiler; 1 maçta ise sahadan beraberlik ayrıldılar. Karadeniz ekibi, bu maçlarda kalesinde gördüğü 11 gole, rakip filelere 26 gol bırakarak karşılık verdi.

FENERBAHÇE 1-0 KAZANDI
Ligin ilk yarsında oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı. Oldukça zorlu geçen karşılaşmada sarı lacivertli takım, Rapaiç'in attığı golle Karadeniz ekibini İstanbul'dan eli boş göndermişti.

TRABZON VE BEŞİKTAŞ’I DEVİRDİLER
Çaykur Rizespor, kendi sahasında Beşiktaş'a tarihinin en ağır yenilgilerinden birini 5-1'lik skorla yaşatırken, Trabzonspor'u da 2-1 yendi.

FENERBAHÇE'DEN SONRA EN BAŞARILI TAKIM
ÇAYKUR Rizespor, oynadığı son 8 maçının 7'sini kazanarak ligde Fenerbahçe'den sonra en başarılı takım olma özelliğini kazandı. Yeşil mavililer, aldıkları 7 galibiyetle 21 puan topladı. Çaykur Rizespor, 17'nci haftada İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettikten sonra sırasıyla Gençlerbirliği'ni 2-0, Siirt Jetpaspor'u 3-0, Beşiktaş'ı 5-1, Yımpaş Yozgatspor'u 1-0, Denizlispor'u 2-1 ve Adanaspor'u da 4-2 yendi. Yeşil mavililer, bu süre içinde sadece Antalyaspor'a 2-0 mağlup oldular.

PECZE: "ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK"
Slovak çalıştırıcı Karol Pecze, takımının başarısıyla ilgili olarak, "Özellikle 2'nci yarının gizli şampiyon adayıyız. Fenerbahçe'den sonra en çok puanı topladık. Antalyaspor maçını ise şansız biçimde kaybettik. Çıkışımız devam edecek" dedi.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK
Çaykur Rize Spor taraftarı, özeliklle içerdeki karşılaşmalarda takımlarını yalnız bırakmıyor. Uzun bir aradan sonra 1. Lig’e yükselen ve başarılı sonuçlar alan Çaykur Rizespor, yaklaşık 13 bin kişilik Rize Atatürk Stadı’nı tamamen dolduruyor.

İŞTE KENDİ SAHASINDAKİ 12 MAÇ Çaykur Rizespor-Ankaragücü.......: 1-1

Çaykur Rizespor-Trabzonspor......: 2-1

Çaykur Rizespor-Erzurumspor......: 4-1

Çaykur Rizespor-Samsunspor.......: 0-1

Çaykur Rizespor-İstanbulspor.....: 2-1

Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği...: 2-0

Çaykur Rizespor-Siirt Jet-Pa Spor: 3-0

Çaykur Rizespor-Beşiktaş.........: 5-1

Çaykur Rizespor-Yimpaş Yozgatspor: 1-0

Çaykur Rizespor-Antalyaspor......: 0-2

Haberin Devamı
Çaykur Rizespor-Denizlispor......: 2-1

Çaykur Rizespor-Adanaspor........: 4-2 (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!