Lider sahasında 12 maçtır yenilmiyor

Güncelleme Tarihi:

Lider sahasında 12 maçtır yenilmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2008 10:19

Bu sezon sahasında oynadığı 10 maçın tamamını kazanan Sivasspor, Fenerbahçe'yi de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Sahasında en son geçen sezonun 30. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenilen Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından ikisi geçen sezon olmak üzere oynadığı 12 iç saha maçında yenilgi yüzü görmedi. Beşiktaş'a 29 Nisan 2007'de yenildikten sonra sahasında 12 maçtır mağlup olmayan Sivasspor'un evinde tam 271 gündür bileği bükülmüyor.

Geçen sezon Beşiktaş yenilgisinin ardından sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalıp, Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yenen kırmızı beyazlı ekip, bu sezonda sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başardı.

Bu sezon ligde iç sahada 10'da 10 yapan tek takım olan Sivasspor, Fenerbahçe'yi de yenerek galibiyet serisini 11'e çıkarmayı ve önemli bir rekora imza atmayı hedefliyor.

SAHASINDA SADECE 3 GOL YEDİ

Bu sezon sahasında oynadığı 10 maçta rakip filelere 20 gol atıp, kalesinde sadece 3 gol gören Sivasspor, bu golleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursaspor maçlarında yedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 1, Bursaspor'dan ise 2 gol yemesine rağmen sahadan galip ayrılmayı başaran Sivasspor, sahasındaki Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Denizlispor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor olmak üzere 8 maçta rakiplerine gol izni vermedi.

İÇ SAHADA SON 6 MAÇTIR GOL YEMİYOR

Lider Sivasspor, ligin 7. haftasında sahasında 3-2 kazandığı Bursaspor maçının ardından iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Denizlispor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarından gol yemeden galip ayrılmayı başaran Sivasspor, sahasında hem ofansif hem de defansif olarak başarılı bir performans sergiledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!