Levski Sofya 0-2 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Levski Sofya 0-2 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 12:02

Galatasaray hazırlık maçında deplasmanda Levski Sofya'yı 2-0 mağlup etti. Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da oynanan mücadelede sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri, 11. dakikada Josue ve 68. dakikada Hamit Altıntop kaydetti.

Haberin Devamı

Stat: Georgi Asparuhov
Hakemler: Nikolai Yordanov, Georgi Slavov, Martin Venev
Levski Sofya: Jorgacevic (Dk. 46 Cvorovic), Aleksandrov, Genev, Lichin, Minev, Bourabia, De Nooijer (Dk. 59 Anete), Prochazka, Mitsanski (Dk. 46 Adeniji), Ivanov (Dk. 51 Narh), Deza (Dk. 59 Kraev)
Galatasaray: Cenk Gönen, Cavanda, Semih Kaya (Dk. 46 Carole), Salih Dursun, Linnes, Hamit Altıntop, Selçuk İnan (Dk. 46 Birhan Vatansever), Sinan Gümüş (Dk. 89 Mustafa Kapı), Sabri Sarıoğlu, Josue, Podolski (Dk. 73 Kerem Çalışkan)
Goller: Dk. 11 Josue, Dk. 68 Hamit Altıntop (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 25 Sinan Gümüş, Dk. 53 Josue, Dk. 54 Salih Dursun (Galatasaray), Dk. 57 Genev, Dk. 77 Aleksandrov (Levski Sofya) 

Levski Sofya 0-2 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ
MAÇIN GOL POZİSYONLARI
11. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Cavanda, topu ceza sahası içerisindeki Podolski'ye verdi. Alman futbolcu meşin yuvarlağı sol tarafta daha müsait durumda bulunan Josue'ye çıkardı. Josue'nin penaltı noktası civarından kaleciyle karşı karşıya yaptığı vuruşta, top filelerle buluştu: 0-1. 
68. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası önünde topla buluşan Hamit Altıntop, iki rakibinden sıyrılarak ceza sahası içerisine girdi. Hamit'in yerden kayarak yaptığı vuruşta, savunmaya çarpan top filelerle buluştu: 0-2.

Haberin Devamı

RIEKERINK: "GALATASARAY İÇİN HAZIRLIK MAÇI YOKTUR"
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, "Galatasaray için kesinlikle hazırlık maçı yoktur." dedi.

Hollandalı çalıştırıcı, "Maçtan önce futbolcularıma belirttiğim iki tane düşünce vardı. Bakıldığı zaman kağıt üzerinde bir hazırlık maçı gibi gözüküyor ama Galatasaray için kesinlikle hazırlık maçı yoktur. Kendinizi göstermeniz için büyük bir şans. Diğer taraftan da Galatasaray'ı temsil ediyorsunuz. O yüzden bunu bir hazırlık maçı gibi görmemelerini istedim." diye konuştu.

Sabri Sarıoğlu haricinde herkesin hemen hemen kendi mevkisinde oynadığını belirten Riekerink, maç temposuna ve ritmine ihtiyacı olan futbolcular için iyi bir maç oynadıklarını söyledi. Hollandalı teknik adam, futbolcularının gösterdikleri performanstan memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Levski Sofya 0-2 Galatasaray / MAÇIN ÖZETİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!