Leverkusen takipte

Güncelleme Tarihi:

Leverkusen takipte
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Almanya'da lider Bayern Münih'in en yakın takipçisi Bayer Leverkusen, Stuttgart'ı deplasmanda Kirsten'in golüyle 1-0 yenip, haftayı 3 puanla kapadı.

Almanya Ligi'nde zirve yarışında Bayern Münih'in en yakın takipçisi Bayer Leverkusen, Stuttgart'ı deplasmanda 1-0 yendi. Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunu büyük ölçüde açan, Christoph Daum'un çalıştırdığı Bayer Leverkusen'e zorlu maçta galibiyeti getiren tek golü 37. dakikada Ulf Kirsten attı. Kirsten'in bu sezonki 17. golüyle Leverkusen üstüste 5. galibiyetini alırken, Stuttgart 7. maçından da galibiyetsiz ayrıldı. Böylece Leverkusen maç fazlasıyla 57 puana ulaşıp lider Bayern Münih ile arasındaki puan farkını yediye indirdi.

Borussia Dortmund ise konuk ettiği Werder Bremen'i 2-1 yenerek gelecek sezon UEFA Kupası'na katılma umudunu sürdürdü. Bremen tek golünü Bernhard Trares ile kazanırken, Heiko Herrlich ve Andreas Moller'in golleri Dortmund'a galibiyetle 3 puanı getirdi. Bitime 7 dakika kala Thomas Hassler ikinci sarı kartı, ardından kırmızı kartı görünce, Dortmund maçı 10 kişi tamamladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!