Letonyalı hakem yönetecek

Güncelleme Tarihi:

Letonyalı hakem yönetecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2007 12:51

(A) Milli Futbol Takım'ın yarın Gürcistan'la Tiflis'te yapacağı maçta Terim, futbolcuların son durumlarını görme fırsatı bulacak. Letonyalı hakem Roman Lajuks'ın yöneteceği saat 19.00'daki maç Show TV'den naklen yayınlanacak.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası (C) Grubu'nda, mart ayında Yunanistan ve Norveç ile yapacağı maçlar öncesi Gürcistan ile yapılacak hazırlık maçında oyuncuların son durumunu görecek.

(A) Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Serhat Akın, Gökhan Zan ve Emre Belözoğlu kadrodan çıkartılırken, Fenerbahçe'den Can Arat aday kadroya dahil edildi.

Öte yandan, sakatlıkları nedeniyle Yıldıray Baştürk, Hakan Şükür, Nihat Kahveci, Caner Erkin ve Rüştü Reçber de Gürcistan maçının aday kadrosuna çağrılmadı.

Tiflis'teki Boris Paichadze Stadı'nda, TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Letonyalı hakem Roman Lajuks yönetecek. Lajuks'un yardımcılıklarını Sergejs Braga ve Janis Pukijans yapacak. Karşılaşma Show TV'den naklen yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!