Lescott için Londra seferi

Güncelleme Tarihi:

Lescott için Londra seferi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2014 09:18

Bilic’in ısrarla istediği İngiliz defans oyuncusu için girişimler sıklaşıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, bu hafta yeniden temas kuracağı 31 yaşındaki Manchester City’li oyuncu ile anlaşma sağlanamazsa rotasını Feyenoord’un 33 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Joris Mathijsen’i kadrosuna katmak için bir hamle yapacak.

SPOR Toto Süper Lig’de ikinci yarıya kötü bir oyun ve Trabzonspor deplasmanında alınan 1-1’lik beraberlikle başlayan Beşiktaş’ta gündem yeniden transfere döndü. İlk hedef ise Manchester City’nin başarılı savunmacısı Joleon Lescott. Karadeniz deplasmanındaki kötü futbol sonrasında siyah beyazlılarda kritik bir toplantı yapıldı. Teknik Direktrör Slaven Bilic’le yapılan toplantıya Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, transfer komitesinden Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay katıldı.

BU HAFTA NOKTALANACAK

Haberin Devamı

TOPLANTIDA Hırvat çalıştırıcı, savunma bölgesi için takviye istedi. Önceliğin, Man. City’li Lescott’a verilmesini isteyen Bilic’in bu talebi sonrasında yönetim de 31 yaşındaki futbolcunun menajeri ile yeniden temasa geçti. Menajerin yıllık 1,5 milyon Euro’ya gelebileceklerini söylemesi üzerine yönetim Londra’ya gitme kararı aldı. Beşiktaş, bu transferi olumlu ya da olumsuz bu hafta sonlandırmak isterken, olumsuz yanıt durumunda Feyenoord’un 33 yaşındaki oyuncusu Joris Mathijsen için girişimde bulunacak.

Musa Muhammed İstanbul’da

BEŞİKTAŞ, Nijerya Ligi FC Heart Academy’de forma giyen ve Nijerya U-17 takımı kaptanı Musa Muhammed’i denemek için İstanbul’a getirdi. Yapılan açıklamada genç oyuncunun bir süre A takımla antrenmanlara çıkacağı belirtildi.

Süleyman Seba’ya ziyaretçi akını

ANKARA GATA’dan ani bir kararla İstanbul’a getirilen Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın tedavisi Amerikan Hastanesi’nde devam ediyor. Seba’nın yeğeni Tayfur Havutçu, durumla ilgili “Kalın bağırsakta tümör var. Doktorlar şimdilik ameliyattan çekiniyor” dedi. Öte yandan Süleyman Seba’nın İstanbul’a gelmesiyle hastaneye ziyaretçi akını başladı.

Buckman en az 1 ay yok

BEKO Basketbol Ligi’ndeki Torku Konya Selçuk Üniversitesi-Beşiktaş İntegral Forex maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan siyah beyazlı oyuncu Brad Buckman’ın sol el 5. parmağında parçalı kırık tespit edildi. ABD’li oyuncunun bugün ameliyat edileceği ve 4-6 hafta arasında parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!