Leeds'ten güçlüyüz

Güncelleme Tarihi:

Leedsten güçlüyüz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

İngiliz takımının Derby Country ile yaptığı lig maçını izleyen Beşiktaş Antrenörü Ziya Doğan, ‘‘Biz daha iyiyiz. Buradan puan veya puanlarla ayrılırız’’ dedi.

Puanla döneriz

Beşiktaş Antrenörü Ziya Doğan, yarın oynayacakları Leeds United maçı için iddialı konuştu. İngiliz takımının önceki akşam deplasmanda Derby County ile yaptığı ve 1-1 sona eren maçı izleyen Doğan, ‘‘Beşiktaş'ın her yönüyle Leeds'den daha iyi bir takım. Buradan puan veya puanlarla ayrılacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Zaafları var

Leeds'in, ilk yarım saatte rakibinin üstüne yalnızca 1 kez gidebildiğini kaydeden Doğan, şöyle konuştu: ‘‘Rakibimizi, beklediğimden daha zayıf buldum. Özellikle savunmada büyük zaafları var. Ancak bu maçın bir ölçü olmadığını biliyorum. Salı günü çok dikkatli olmalıyız. Rakibi gözümüzde büyütmezsek, buradan puan veya puanlarla ayrılırız.’’

Raporunu verecek

Salı günkü maçın iki takım açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayan Doğan, ‘‘Bu bizim kader maçımız. Eğer kazanırsak, Devler Ligi'nde grubumuzun en iddialı ve avantajlı takımı oluruz’’ dedi. Doğan, izlediği maçla ilgili gerekli raporu teknik direktör Nevio Scala'ya vereceğini ve bu karşılaşma için bir oyun planı hazırlayacaklarını kaydetti.

Dubbery sakatlandı

Doğan, Leeds United'ın savunmadaki en iyi oyuncusu Michael Duberry'nin önceki günkü maçta sakatlandığını, bunun da kendileri için avantaj olduğunu bildirdi. Beşiktaş Antrenörü, İngiliz ekibinin, Olimpiyat Oyunları için ülkesine giden Avustralyalı forvet oyuncusu Marko Viduka'yı, Beşiktaş maçına getirmek için uğraştığını da anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!