Laziolular hafif geldi

Güncelleme Tarihi:

Laziolular hafif geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2013 01:03

Bülent Tulun, İtalya’ya Burak Yılmaz için değil Lazio’nun önerdiği Stankevicius ve Bruno Pereirinha için gitti. Ancak Fatih Terim de, Tulun da iki oyuncuyu yeterli görmedi...

Haberin Devamı

O SEYAHATİN nedeni Burak Yılmaz’ın satışı değil.” Bu sözler G.Saray Başkanı Ünal Aysal’a ait... Dün sabah saatlerinde G.Saray Kulüp Direktörü Bülent Tulun’un THY 1861 seferi ile Roma’ya uçması sarı kırmızılı camia ve taraftarlar arasında “G.Saray yöneticisi Burak’ı satmak için nasıl Lazio’nun ayağına gider” eleştrilerine neden oldu.
Ancak, Bülent Tulun, Roma’ya Burak’ın satışı için değil transferin bitimine 8 gün kala Galatasaray’a kanat oyuncusu öneren Lazio’nun iki futbolcusu ile ilgili görüşme yapmak için gitti.
Ve Galatasaray’ın radarındaki iki isim ise Lazio’da forma giyen ve satış listesinde yer alan 25 yaşındaki Bruno Pereirinha ve 32’lik Marius Stankevicius idi.

LAZİO BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

LAZIO Başkanı Lotito ve Sportif Direktörü Igli Tare ile Roma’da görüşen Tulun da bu iki oyuncu için transfer şartlarını önce başkan Aysal ve daha sonra da Fatih Terim’e iletti. Futbolcularda görüşen ve oyuncular hakkında detaylı analizlere sahip olan Bülent Tulun, tüm bilgileri Terim’e gönderdi.
Kanat takviyesi isteyen Terim, Lazio’nun önerdiği iki ismi de yeterli görmedi. Bülent Tulun’da İmparator gibi geçerli rapor vermedi.
Transferin bitimine artık 8 gün kala da Terim’in isteğini yerine getirmek adına Cenk Ergun ile birlikte Tulun ‘kanat’ takviyesi adına taaruza devam edecek.

Haberin Devamı

‘SATICI DEĞİL ALICIYDIK’

DÜN saat 15.00’de Monaco’ya inen Ünal Aysal, “Biz şu anda satıcı değil, alıcıyız. Lazio bize iki oyuncusunu önerdi” açıklamasını yaptı. Akşam saatlerinde ise Başkan Aysal, iki oyuncu için Terim ve Tulun’un geçerli not vermemesi üzerine de, “Burak olayı bizim için kapanmıştı. Stankevicius ve Pereirinha için raporlar olumsuz olduğu için bu transferden vazgeçtik. Kanat takviyesi yapmak adına görüşmelerimiz devam edecek” dedi.

Şartlar uyarsa oturur konuşuruz

G.SARAY Kulüp Direktörü Bülent Tulun’un Roma’ya gitmesinin ardından gözler Burak Yılmaz cephesine çevrildi. Golcü oyuncunun menajeri Ali Egesel “Şu andaki durum bizimle ilgili bir konu değil. Kulüpler anlaşırsa oturur şartlarımızı konuşuruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Lazio 14’e çıktı ama...’

İtalyan ekibinin başkanı Burak için teklifi 14 milyon Euro’ya yükseltse de bu yeterli bulunmadı.

BÜLENT Tulun’un Roma’da Lazio Başkanı Lotito ile yaptığı görüşmede İtalyanlar konuyu tekrar Burak Yılmaz’a getirince de G.Saray’ın yanıtı da bir kez daha aynı oldu “ 18 milyon Euro’dan aşağı Burak’ı satmayız.”

Olumsuz yanıt

Lazio’nun ise kanat transferi için İtalya’ya giden G.Saray’a Burak için teklifini 14 milyon Euro’ya çıkardığı ancak sarı kırmızılıların bu talebede olumsuz yaklaştığı belirtildi.
Bülent Tulun ise “Burak’ı 18 milyon Euro’dan aşağı bir rakama satmayacağız” ifadesini kullandı..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!