Kyrgiakos'tan BeÅŸiktaÅŸ'a kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Kyrgiakostan Beşiktaşa kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Eintracht Frankfurt'un defans oyuncusu Sotirios Kyrgiakos, Stuttgart yolunda.

Haberin Devamı

Almanya 1. ligi'nde üç yıldan beri Eintracht Frankfurt forması giyen 28 yaşındaki Yunanlı stoper, futbol yaÅŸamını Bundesliga'da devam ettirmek istediÄŸini söyledi. Amacının UEFA ve Åžampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda futbol oynamak olduÄŸunu dile getiren Kyrigiakos, kendisine Ä°talya ve Ä°spanya'dan da teklifler geldiÄŸini belirtip,"Bunlardan en cazibi VFB Stuttgart'tan geldi. Bundesliga'da kalmak istiyorum" dedi. Â

Yunan milli takımında stoperi olan ve attığı kafa golleriyle dikkat çeken Kyrigiakos'un menajeri Paul Koutsoliakos," Sezon sonunda bitecek olan sözleşmeyi Frankfurt ile uzatmak istemiyoruz. Stuttgart ile prensipte anlaştık. Bazı detaylarada açıklık gelirse Kyrigiakos gelecek yıl Stuttgart forması giyecek" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

ANTRENÖRÜ İLE ARASI AÇIK

Bundesliga'da 40 maçta 7 gol atan Kyrigiakos, 34 kez Yunan milli takım formasını giydi. Bu sezon Frankfurt formasını 13 kez giyen ve 5 sarı kart gören Kyrigiakos Leverkusen karşısında attığı iki kafa golüyle Eintracht'a 3 puan almıştı. Stuttgart karşısında ise rakibinin attığı gollerde hatası olduğu geretçesiyle yedek bırakılan Kyrigiakos, takımla birlikte ısınma hareketleri yapmayıp yedek kulübesinde oturmuştu. Bu olay nedeniyle antrenör Funkel ile arası açılan Kyrigiakos, takımdan ayrılmak istediği açıklamsıyla gündeme gelmişti. Kyrigiakos geçtiğimiz yıl başındada Anelka'nın da formasını giydiği İngiliz Bolton Wanderers'ten transfer teklifi almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!