Kuyt İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Kuyt İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 00:46

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Hollandalı yıldız futbolcu Dirk Kuyt, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Eşi Gertrude Kuyt ile birlikte Amsterdam'dan Atatürk Havalimanı'na gelen tecrübeli futbolcu, "Yeniden İstanbul'a geldiğim için mutluyum" dedi.Havalimanında basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Kuyt, Fenerbahçe'de futbol oynamak için sabırsızlandığını dile getirerek, şunları söyledi;

"Yeniden burada olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'de futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'ye imza attığımdan bu yana çok olumlu yorumlar aldım. Özellikle Hollanda'da da çok fazla Türk olduğu için ve aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı da çok olduğu için insanların sıcak tepkileriyle karşılaştım. Dünya üzerinde her yerde Fenerbahçe taraftarını bulabileceğimiz için de bu düşünceler beni oldukça mutlu etti."

Dirk Kuyt, eşinin Türkiye'ye bakışını ve Fenerbahçe'ye transfer olmasını nasıl karşıladığını ise şu cümlelerle izah etti;

Haberin Devamı

"Eşimin de burası ile ilgili çok pozitif düşünceleri var. Daha önceden kendisi de ev ve diğer işlerimizi halletmek için buraya geldi. Onun da çok pozitif düşünceleri oldu. Eşimin ve ailemin burada mutlu olması beni de ayrıca mutlu edecektir. Yani ailem ve ben burada olduğumuz için çok mutluyuz."

Sarı-lacivertli futbolcuya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Hollandalı futbolcu, taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!