Kurnaz Rambo bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kurnaz Rambo bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 12:17

Avrasya Maratonu'nda kestirmeden birinci olduğu ortaya çıkınca ödülü geri istenen Fenerbahçeli amigo Rambo Okan, "Kupayı kırıp denize attım" dedi.

Haberin Devamı

Rambo yollarda / Video

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; 30. Avrasya Maratonu'nda "müthiş" bir dereceyle 40-44 yaş kategorisinde birinci olan, ancak daha sonra yarışı parkurda "kestirme" yaparak tamamlamadığı ortaya çıkan "Rambo" lakaplı Fenerbahçeli amigo Okan Güler, kupasının geri istenmesine "isyan" etti.

Atletlerin taktığı çiplerin kontrolü sırasında foyası meydana çıkınca iki gündür aranan ancak başvuru formunda adresine "Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi" yazdığı için yeri tespit edilemeyen Rambo'ya telefonla ulaşıldı.

Yetkililerin diskalifiye edildiğini söyleyerek kupasını geri istemesi üzerine sinirlenen Rambo Okan, "Ben o kupayı kırıp denize attım" dedi.

Starttan Yenikapı'ya kadar koştuğu ancak Bakırköy'deki dönüş noktasına gitmek yerine sahil yolunun diğer tarafından finişe yöneldiği tespit edilen Okan Güler, ‘"kestirme" yaptığını kabul etmezken, "Yol boyunca hakemler vardı. Onlar bir yanlışlık tespit etmediler. Yarışı bitirip kupamı aldım. Madalyamı da Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'a hediye ettim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kupayı vermeye yanaşmayan Rambo Okan, "Birincilik ödülü olarak sizin bana 60 bin dolar vermeniz lazım. Eğer bu ödülü verirseniz, ben de kartondan bir kupa yaptırıp size gönderirim" diyerek yarış organizatörlerini bir de borçlu çıkardı.

30 yıllık maraton tarihinde ilk kez böyle bir olayla karşılaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. yetkilileri, çözümü bu kategorinin birincisi ilan edilen Kemal Üney'e yeni bir kupa yaptırmakta buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!