Kürekle dostluk pekiÅŸecek

Güncelleme Tarihi:

Kürekle dostluk pekişecek
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 19, 2011 12:32

1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenen ve Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos ve Panathinaikos’un katılımları ile düzenlenen Two Nations Cup 2011 Basketbol Turnuvası’nın hemen ardından Türk-Yunan dostluğu 23 Ekim’de Haliç’te düzenlenecek olan Two Nations Cup 2011 Kürek Yarışı ile pekişecek.

Haberin Devamı

TÜRKİYE-YUNANİSTAN HALİÇ’TE

Basketbolla birlikte 2011 Two Nations Cup takvimine giren Kürek yarışı 23 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Haliç’in eşsiz parkurlarında yapılacak. Galata Köprüsü’nden başlayacak 3000 metrelik yarış Balat Parkı önünde son bulacak.

Son dört yılda Dünya ve Avrupa Åžampiyonalarında 30 altın madalya kazanan ve 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde eden sporculardan oluÅŸan Yunanistan 8 Tek Dümencili Kürek Milli Takımı ile genç ve baÅŸarılı Türkiye 8 Tek Dümencili Kürek Milli Takımı Haliç’te ezeli rekabetin ilk yarışı için karşı karşıya gelecek.Â

 İstanbullu sporseverlerin kürek sporunun önemli isimlerini izleme şansını yakalayacağı yarışta yer alacak sporcular belirlendi. Two Nations Cup 2011 Kürek yarışına katılacak milli sporcularımız şöyle:
Onur Arabacı, Muhammet Canşi, Selahattin Gürsoy, Ogeday Girişken, Onat Kazaklı Zafer Gündoğdu, Orhan Tahtacı, Ercan Kesim, Hasan Tayfun (Dümenci), Ali Nedrettin Şen (Antrenör)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!