Kupanın çılgınları

Güncelleme Tarihi:

Kupanın çılgınları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2006 00:00

Almanya’da cuma günü başayan Dünya Kupası birbirinden ilginç görüntülere sahne oluyor. Futbolla yatıp futbolla kalkan Almanya’da taraftarlar takımlarını her dakika destekliyorlar. Kimi maskesiyle, kimi çılgın görüntüsüyle, kimi de güzelliğiyle tribünlerin ilgi odağı oluyorlar.

Haykıracak nefesim kalmasa bile

Maskeli taraftarlar her maç tribünlere renk katıyorlar. Birbirinden ilginç maskelerle maçlara giden taraftarlar takımlarına destek oluyorlar. İşte boğazı yırtılırcasına ’haykıran’ bir taraftar...

Galibiyet öpücüğü

2-1 biten Arjantin-Fildişi Sahili maçında tribünün en renkli siması Maradona’ydı. Maç sonrasında kızı Mardona’yı öperek galibiyeti kutladı.

Tam fanatik!

Dünya Kupası’nda maç öncesi ve sonrasında en renkli görüntüleri kadınlar oluşturuyor. Bu taraftar da Almanya yazılı şortuyla Kosta Rica maçına gidiyor.

Alman güzelin 4-2 keyfi

Almanya’nın Kosta Rica’yı 4-2 yendiği Dünya Kupası açılış maçından sonra Alman güzel tribünden mutlu ayrıldı.

Dostça ayrıldılar

Trinida Tobago ve İsveçli kadın taraftarlar B grubunda 0-0 biten maçta dostluk gösterisi yaptılar.

Oğlundan Beckham’a destek

David Beckham ve Victoria Beckham’ın oğlu Romeo, babasının ilk maçını tribünde heyecanla izledi. İngiletere maçı 1-0 kazanınca da elindeki bayrakla kutlamaya katıldı.

Futbol delisi!

İşte Brezilyalı bir futbol delisi. Ağzında düdüğü, kafadan bıçaklanmış görüntüsüyle Almanya Offenbach’da Brezilya milli takımının antrenmanı izliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!