Kumbul'dan açık çek

Güncelleme Tarihi:

Kumbuldan açık çek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yöneticiler transferde son sözü Ünal'a bıraktı

Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Bekir Kumbul, ‘‘Forvetteki sorunumuzu inkar edemeyiz. Teknik direktörümüz Metin Ünal'ın onay verdiği yerli ya da yabancı bir santrforu hemen transfer edeceğiz’’ dedi.

HEMEN ALIRIZ

Antalyaspor Başkanı Bekir Kumbul, Teknik Direktör Metin Ünal'ın onay vereceği yerli ya da yabancı bir santrforu hemen renklerine bağlamaya hazır olduklarını açıkladı. Sakatlık, ceza ve forvetteki rekabeti arttırmak için kırmızı beyazlı takıma dördüncü bir santrfor isteyen Ünal'ın bu talebinde haklı olduğunu söyleyen Kumbul, ‘‘Faruk ve Andjelkoviç'in sakatlığı bize Beşiktaş maçında büyük sıkıntı yaşattı ve yenildik’’ dedi.

SIKINTI ORTADA

Bu sezon lig ve UEFA Kupası olmak üzere iki kulvarda mücadele edeceklerine dikkat çeken Kumbul, sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Kulübümüzün bütçesi lüks transfere imkan vermiyor. Ancak, forvette takviyeye ihtiyacımız olduğu ortada ve sorunu da gidermek zorundayız. Ünal'ın onay vereceği, maliyeti bütçemizi aşmayan yerli ya da yabancı bir santrfor transfer ederek bu sorunu ortadan kaldırmak istiyoruz.’’

ARAYIŞA DEVAM

Geçen hafta Hırvatistan'a giderek Petriçeviç, Hasagiç, Militiç ve Ctvitanoviç'i izleyen teknik danışman Sancar Biçikçi, bu futbolcular için olumsuz rapor vermişti. Bunun üzerine rotayı Brezilya'ya çeviren Teknik Direktör Ünal, Botafogo takımında forma giyen Daris ile ilgilenmeye başladı. Ünal, maç kasetini izleyerek beğendiği Daris'i, bir süredir Ç.Dardanelspor'un eski futbolcusu Gerson'a izlettiriyordu.

DARİS OLABİLİR

Daris'i dün Botafogo takımının lig maçında son kez izleyen Gerson, Ünal'a yine olumlu rapor verirse bu futbolcu Antalya'ya davet edilecek. Ünal, ‘‘Forvete takviye yapmak için önümüzde uzun zamanımız da yok. Ancak transferde son şansımızı kullanacağımız için hata yapmak istemiyoruz. Bu yüzden ince eleyip sık dokumak zorundayız. Daris için gelecek rapora göre gerekirse bu futbolcuyu önce denemeye alabiliriz’’ diye konuştu.

Şimşek'in aklı UEFA'da

Beşiktaş karşısında aldığı 2-1'lik yenilginin şokundan kurtulan Antalyaspor, perşembe günü FC Kapaz ile kendi sahasında oynayacağı UEFA Kupası ön eleme turunu rövanş maçına konsantre olmaya çalışıyor. Kırmızı beyazlılar bugün de hazırlıklarını tek antrenman yaparak sürdürecek. Siirt Jetpaspor maçında sakatlanan Andjelkoviç, FC Kapaz karşısında da forma giyemiyecek. Yugoslav futbolcunun Y.Yozgatspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!