Kulübeden evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Kulübeden evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2003 01:59

Beşiktaşlı Göksel, ‘‘Ligin ilk yarısındaki G.Saray maçını yedek kulübesinden izlerken, aşkım Sera'ya telefonla evlenme mesajı çektim’’ dedi.

Samsunspor'dan büyük umutlarla alınan Göksel Gencer, sezon başı hazırlık kamplarındaki özel maçlarda sergilediği süper performansla bir anda teknik direktör Mircea Lucescu ve kaleci antrenörü Datçu'nun gözüne girdi. Fakat Kolombiyalı kaleci Cordoba'nın gelmesiyle kendisini bir anda yedek kulübesinde buldu.

Yedek kulübesinde oturmaktan canı sıkılan genç kaleci, teselliyi aşkı Sera'yı düşünerek geçirdiğini ve eline geçirdiği telefonla mesajlaştığını açıklarken, ‘‘Ligin ilk yarısında Ali Sami Yen'de G.Saray ile oynuyorduk. Kazanacağımızı biliyordum ve aşkıma böylesi büyük maçta evlenme mesajı çektim’’ dedi.

Büyük bir camianın futbolcusu olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyleyen Göksel, ‘‘Bu sene benim için çifte zafer oldu. Bir yanda şampiyonluk, öte yanda da çocukluk aşkım Sera ile evleniyorum. Böyle sevinci herhalde kimse kolay kolay yaşayamaz. 2003 bana uğur getirdi. Şampiyonluk çok güzel bir duygu’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!