Kulübede acı çektim

Güncelleme Tarihi:

Kulübede acı çektim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

Karşımızda boş bir takım yoktu, rakip güçlüydü. Evet, Manisa’da kulübede acı çektim, ancak ben önümüzdeki maç da kulübedeyim ve aynı şeyi yaşamayacağımı biliyorum.

GALATASARAY, Vestel Manisa deplasmanında 90 dakika boyunca gitti geldi. Başkent’te 2 puan bırakan Cimbom, Manisa’da da 1 puanı zor kurtarmıştı. İlk 3 haftada kaybedilen puan 4’tü. Manisa dönüşü Galatasaray teknik direktörü Erik Gerets’e kaybedilen bu puanları ve lig yarışı ile Avrupa seferini sordum. Belçikalı teknik adam, "Karamsar olmayalım. Biz yarışa daha yeni başlıyoruz. 4 puan kaybı hiç önemli değil. Yolun daha başındayız, fark çabuk kapanır" dedi ve ardından başladı düşüncelerini sıralamaya....

O maç geride kaldı

"Önce son Manisa maçını masaya yatıralım... Bu kentteki iklim ve hava şartları bizi çok zorladı, iyi oynamamızı engelledi. Ayrıca boş bir takım ile oynamadık, rakip güçlüydü. Orta sahayı onlara teslim ettik. Zelenka gerçekten iyi bir oyuncu. Bizim orta sahamızın oyun kurmasını engelledi. İki takım da çok gol kaçırdı. Gerçekten enteresan bir maç oldu. Evet, Manisa’da kulübede acı çektim, ancak ben önümüzdeki maç da kulübedeyim ve aynı şeyi yaşamayacağımı biliyorum. Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Biz olumsuz düşünmeyi sevmiyoruz. Ne yapalım Manisa maçına artık dönemeyiz, o maç geride kaldı.

Lig daha yeni başladı. Kısa süre içinde havaya gireceğiz. Biz Galatasaray teknik heyeti olarak korkusuz bir ekibiz. Hiçbir rakibimizden de çekinmeyiz. Futbolcularımıza da asla korku bulaştırmayız. Bir maç biter diğeri başlar. Galatasaray oyuncusu değil, rakibi G.Saray’dan korkmalı. Rakiplerimizin analizini herkes uyurken yaparız."

Karamsar olmayın

Sonra bir soluk aldı ve devam etti Gerets... "Şunu söyleyebilirim, herkes gerçek Galatasaray’ı çarşamba günü (yarın) Mleda Boleslav maçında izleyecek. Çünkü Çek Cumhuriyeti’nde iklim de daha iyi. Orada da kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi bizim için bulunmaz fırsat."

Necati rövanşta yok

G.Saray, Boleslav maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün Çek Cumhuriyeti’ne uçacak olan sarı kırmızılı takımda sakatlıkları süren Ümit, Yalçın ve Hasan Kabze ile birlikte Vestel Manisaspor maçında sakatlanan Necati, İstanbul’da kalacak. Sakatlıkları süren Ayhan ve İliç ise kafileye dahil edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!