Kulübe sancısı

Güncelleme Tarihi:

Kulübe sancısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2009 00:00

Deivid’in de sakatlığının geçmesinin ardından sarı lacivertlilerin kadrosundaki sekiz yabancı da oynayacak duruma geldi. Bu oyunculardan Dos Santos, Cristian, Alex ve Güiza’nın ilk 11’deki yerleri garanti görünürken, Bilica, Deivid ve Roberto Carlos’tan ikisi kulübede oturacak.

FENERBAHÇE’de, sakat futbolcuların iyileşmesi kulübe sancısını da beraberinde getirdi... Kaptan Alex ve Deivid’in sakatlıklarının geçmesinin ardından, kadroda bulunan 8 yabancı da oynamaya hazır duruma geldi. Sarı lacivertlilerde şimdi cevabı en çok merak edilen soru şu:

Bu yabancı futbolculardan hangileri ilk 11’e girecek, hangileri yedek kulübesinde oturacak?

6 artı 2 sınırlaması nedeniyle ilk 11’de en fazla 6 yabancı oynatma hakkı bulunan Fenerbahçe’de, Diego Lugano, Andre Dos Santos, Cristian Baroni, Alex de Souza ve Daniel Güiza’nın ilk 11’deki yerleri şimdilik garanti gibi görünüyor. Bu durumda, Bilica, Roberto Carlos ve Deivid de Souza’dan ikisi kulübeye gidecek. Kazım Kazım’ın, A Milli Takım’ın Estonya ile oynadığı maçta arka adalesinden sakatlanması, bu oyuncunun görev yaptığı sağ kanatta da oynayabilen Deivid’in forma giyme şansını artırdı.

Cumartesi belirlenecek

Bu arada, teknik direktör Christoph Daum’un pazar günü oynanacak Bursaspor maçında cezalı olduğu için oynayamayacak olan Emre Belözoğlu’nun yerine Mehmet Topuz’a görev vermeyi planladığı öğrenildi. Çalışmalarını milli takımlarda olan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Önder Turacı, Semih Şentürk, Volkan Babacan, Daniel Güiza ve Diego Lugano’dan yoksun sürdüren sarı lacivertliler, cuma günü tam takım çalışma imkanı bulacak. Teknik direktör Christoph Daum, Bursaspor maçının kadrosunu cumartesi günü yapılacak antrenmandan sonra belirleyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!