Kulaksızoğlu Denizlispor'la ilk çalışmasını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kulaksızoğlu Denizlisporla ilk çalışmasını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2007 12:52

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Kulaksızoğlu, başarının ve mutluluğun Denizlispor'un olacağını, bundan kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Kulaksızoğlu, Faruk Hadzibegiç'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından göreve geldiği Denizlispor'da, futbolcularla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Kulaksızoğlu, Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör değişikliğini arzu etmediğini, ancak bunların Türkiye'de olduğunu belirtti. Hadzibegiç'in Denizlispor'a hizmetleri olduğunu bildiren Kulaksızoğlu, ”Onun uğurlanması gerekiyordu, böyle şeyleri Türkiye'de yapamıyoruz. Görev bize layık görüldü. Bunun üstesinden gelmek de bizim işimiz. Denizlispor'u yakinen tanıyorum. Sezon başında Bülent Korkmaz ile gelmiştik. Ancak onunla beraber olamadık. Başarı ve mutluluklar Denizlispor'un olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Denizlispor'un ilk yarıda şanssız puanlar kaybettiğini ve bu nedenle ligde daha iyi yerde bulunamadığını belirten Kulaksızoğlu, ligdeki durumumu bildiğini, 2 maçta 6 puan alınan bir ligde de daha iyi yerlere çıkacaklarına inandıklarını kaydetti. Kulaksızoğlu, ilk 3 maçta alacakları 7 puanın, Denizlispor'u zirveye taşıyacağını belirtti.

TRANSFERLER

Transfer konusunda kendisinden önce çalışmaların olduğunu belirten Kulaksızoğlu, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“2 oyuncuda kesin karar verdik gibi, ancak isimler bizde kalsın. Tanıdığımız oyuncular. 1 adet yabancı kontenjanımız var. Onu çok iyi değerlendirmek gerekir. Yönetim kurulu hassas bir şekilde çalışıyor. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Transferler 7-8 Ocak'ta netleşecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!