Kral seneye

Güncelleme Tarihi:

Kral seneye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2001 02:18

Yeni transfer Ümit Davala'nın takımın jokeri olacağına dikkat çeken Milan'ın patronu, Türk Milli takımından 4 ay önce teklif aldığını ancak, İtalya'da büyük işler yapmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

sıfır liret olacak

Milan Teknik Direktörü Fatih Terim, Corriera Dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte, ‘‘Ümit'i 10 yıldır tanıyorum. Benim jokerim olacak. Hakan Şükür'ün bonservisi, gelecek yılın Haziran ayında sıfır liret olacak. Bu transfere kulüp karar verecek. Bekleyelim ve görelim’’ yorumunu yaptı.

Tepetaklak

‘‘Türk Milli Takımı'na dönme olasılığınız var mı?’’ şeklindeki soruya, ‘‘Şimdi yalnızca Milan'ı düşünüyorum. 4 ay önce federasyon beni çağırdı ama, şimdi Milan'la başarılar yakalamalıyım’’ cevabını veren Terim, Türkiye'nin İsveç yenilgisi için de şu yorumu yaptı: ‘‘İnanılmaz.. Kanalı sadece 1 dakika değiştirdim, herşey tepetaklak olmuş.’’

Takım ruhu var

Fatih Terim, yarın oynanacak Fiorentina maçı ile ilgili olarak şunları söyledi: ‘‘Fiorentina'ya aşığım ama Milan'ın acıması olmayacak. Milan'da iyi bir futbol ekolü yaratmak istiyorum. İyi futbolsuz gelecek, zafer olmaz. Rui Costa ve Albertini, Milan'ın iki lideri. Takımda istediğim ruh var’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!