Kral gibi konuştular

Güncelleme Tarihi:

Kral gibi konuştular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türk ve Rumen milli takımlarının en çok gol atan futbolcuları olan Hakan Şükür ve Hagi, Galatasaray’ın Borussia Dortmund’u yeneceğine inanıyorlar.

İkisi de zirvede

Hagi ve Hakan Şükür... Her ikisi de G.Saray forması altında ter döküyor. Hagi, geçtiğimiz günlerde Romanya Milli Takımı'nda 31'inci golüne ulaştı. Henüz 24 yaşında olan Hakan Şükür ise ay yıldızlı forma altında attığı 22 golle bugüne kadar en fazla gol atan futbolcuların başında geliyor.

Geriye bakmıyor

Hagi artık geriye bakmıyor, sadece Dortmund maçını düşünüyor ve şunları söylüyor: ‘‘Dortmund'u mutlaka yeneceğiz. Bu grupta en iyi takım Parma gibi görünüyor. Burada alacağımız bir galibiyet, bizim Parma karşısında sahaya daha rahat çıkmamızı sağlayacak. Böyle maçların havasını bilirim.’’

Hakan'dan söz

Hakan Şükür ise taraftarlara söz veriyor: ‘‘Dortmund maçında alışılan Hakan olacağım. Taraftarları birkaç maçtır üzüyorum. Ben ve arkadaşlarım, büyük bir markaj altında oynuyoruz. Yediğimiz tekmeler de cabası. Dünyada her futbolcu bazen durgunluk devresi yaşar. Benimki ise kısa olacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!