"Kovulmayan antrenör, antrenör değildir"

Güncelleme Tarihi:

Kovulmayan antrenör, antrenör değildir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2012 16:19

Manisaspor'da Gaziantepspor yenilgisi sonrası görevine son verilen teknik direktör Ümit Özat, "Kovulmayan antrenör, antrenör değildir" dedi.

Haberin Devamı

Tarık Almış Tesisleri'nde bugün basın toplantısı düzenleyen Özat, bundan sonra transferini kendisinin yapmadığını ve hazırlık döneminde birlikte olmadığı hiçbir takımı çalıştırmayacağını belirterek, "Ankaragücü'nden ayrılırken yüreğim sızlamıştı. Transferi kendim yapmış, futbolcularla uzun birlikteliğimiz olmuştu. Manisa'da da altı haftada futbolcularla iyi ilişki kurduk. Yönetim yanımızdaydı. Kimseye kırgınlığım yok. Buradan da içim sızlayarak ayrılıyorum. Benim için önemli olan dostluktur" diye konuştu.

Manisaspor'da 32 gün görev yapan ve 6 maçta tek galibiyet elde eden Ümit Özat ayrılırken sadece 2 aylık maaş ve Ankaragücü galibiyet primini aldığını açıkladı. Genç teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "Genelde bu tür birliktelikler evlilikler gibi gülerek başlar, kavgayla sona erer. Ama biz kavgayla ayrılmıyoruz. Herkese hakkımı helal ediyorum. Onlar da etsin. Almanlar, "Kovulmayan antrenör antrenör değildir' derler. Biz de öyle olacağız herhalde. Futbolcularıma, seyirciye ve yönetime teşekkür ederim."

Haberin Devamı

Bu arada yönetimin geçen sezon Hikmet Karaman'ın yardımclığını yapan Reha Erginer'le görüştüğü, anlaşmanın her an gerçekleşebileceği bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!