Körfez'de özel gece

Güncelleme Tarihi:

Körfezde özel gece
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2008 00:00

Ay yıldızlı ekibimiz, Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde 6 Eylül’de Ermenistan ile deplasmanda yapacağı maçın provasını bu akşam Şili önünde yapacak. İzmit İsmetpaşa Stadı’ndaki ilk milli sınav saat 21.00’de başlayacak.

AVRUPA Futbol Şampiyonası’nda yarı final sevinci yaşayan A Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri’ndeki Ermenistan maçı provasını bu akşam Şili karşısında yapacak. İzmit İsmetpaşa Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı Yunan Anastassios Kakos yönetecek. Karşılaşmayı TRT-1 naklen yayınlayacak.

Şili ile 3. randevu

Milli Takımımız, İzmit’te ilk kez bir karşılaşma oynayacak. Türkiye, bugün Şili ile üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan iki maçta Milliler, bir galibiyet, bir beraberlikle aldı.

Milli Takım’da Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topuz ve Caner Erkin’in ardından sakatlıkları nedeniyle Emre Belözoğlu ile Mevlüt Erdinç de kadrodan çıkarıldı. Ay yıldızlı ekibimizin Fenerbahçeli Maldonado ve Beşiktaşlı Tello’nun da yer aldığı rakibi karşısına şu kadroyla çıkması bekleniyor: Volkan Demirel - Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet Çetin, Hakan Balta - Kazım Kazım, Mehmet Topal, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı - Serdar Özkan - Semih Şentürk.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!