Konyaspor'da asist kralı Neca

Güncelleme Tarihi:

Konyasporda asist kralı Neca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2008 13:28

Konyaspor'un Portekizlı yıldızı Neca 2007-2008 sezonunun ilk yarısında Yeşil-Beyazlı takımın en çok asist yapan oyuncusu oldu. 4 asisti bulunan Neca'nın, 1'i penaltı, 1'i frikik olmak üzere 3 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Konyaspor'a transfer olan orta saha oyuncusu Neca, bu sezon gol yollarında en çok asistlik yaparak takımın başarısına önemli imzalar attı. Neca, Kayserispor maçında Murat'ı, Sivasspor maçında Burak'ı, Kasımpaşa maçında ise Veysel ve Erkan'ı verdiği paslarla golle buluşturdu.

Attığı 7 golle Yeşil-Beyazlı ekibin en fazla gol atan oyuncusu olan Murat Hacıoğlu ve sezon sonuna doğru kendini bulan Erman Özgür, 3'er asistle Neca'yı takip etti. Konyaspor'un kanatlarında sağ ve sol bek olarak görev yapan Erkan Sekman ile istikrarlı oyuncusu Da Silva ise yaptıkları ortalar ile takım arkadaşlarını 2'şer defa golle buluşturdu. Konyaspor'da en golcü ikinci oyuncu Veysel, zaman zaman forvette şans bulan Sabin ve orta saha oyuncusu Mustafa Er, 1'er asistle yeşil beyazlı ekibin asist yapan diğer oyuncuları oldu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!