Konyaspor kötü gidişi durdurmak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Konyaspor kötü gidişi durdurmak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2008 12:38

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında yaptığı maçlarda henüz puan yüzü görmeyen Konyaspor, içinde bulunduğu kötü durumdan, Trabzonspor galibiyetiyle çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

İlk yarıyı tarihindeki en yüksek puanla bitiren Konyaspor, ikinci yarıda ise 6. haftada 6. yenilgisini Gençlerbirliği'ne karşı 6 golle aldı. Bu 6 serisi, futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarı derinden üzdü.

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, Gençlerbirliği maçında gerçekten çok kötü bir oyun sergilediklerini, herkesin kötü oynadığını söyledi.
Bu kötü gidişin mutlaka durdurulması gerektiğini ifade eden Bezirci, şunları kaydetti:

“Bu işin şakası yok. Üst üste alınan kötü sonuçlar yüzünden alt sıralara doğru geriledik. Biz elimizden geleni yaptık, takıma her türlü desteği verdik. Oyuncularımız Trabzonspor maçını alacaklar, başka yolu yok. Teknik heyet ve futbolcular, bu maçtan galip gelerek kötü durumdan takımı çıkaracaklar. Galibiyetten başka alternatifimiz kalmadı. Taraftarımızı birlik ve beraberliğe, takımının yanında olmaya çağırıyorum. Tribünleri doldurur, takımlarını desteklerlerse çıkışımızı Trabzonspor maçıyla başlatabiliriz.”

Bu arada, Konyaspor-Trabzonspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Kale arkasının 3 YTL, maratonun 5 YTL ve kapalı tribünün ise 50 YTL olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!