Konyaspor’a sambacı

Güncelleme Tarihi:

Konyaspor’a sambacı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2006 12:33

Konyaspor, Brezilya’nın Ituano S.P takımının 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Kaue Caetano Da Silva’yı renklerine bağladı. Daha önceden Brezilya’da prensipte anlaştığı sambacıyı Konya’ya getiren yeşil beyazlı takım, yapılan son görüşmelerden sonra transferi gerçekleştirdi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, “Da Silva ile 1 sene kiralık ve satış opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaştık. Bu hafta içinde de basın önünde imzasını atacak” dedi.

Da Silva’yı renklerine bağlayan Konyaspor, bir başka Brezilyalı oyuncu 19 yaşındaki Valmir Silveira’yı da denemeye aldı. Geçen yıl renklerine kattığı Batista ile birlikte Konya’ya gelerek kampa katılan orta saha oyuncusu Silveira, Brezilya’nın CRB takımında oynuyor. Batista, Da Silva ve Silveria yardımcı antrenörler Erol Azgın ve Hındal Gündüz yönetiminde özel bir antrenman yaptı.

BREZİLYALILARIN HEDEFİ UEFA

Brezilyalı futbolcular adına konuşan Batista, hedeflerinin UEFA Kupası’na katılmak olduğunu belirterek, “Geçen yıl UEFA şansını kaçırdık. Ama bu yıl UEFA’ya katılmak için mücadele edeceğiz. En azından ligi 4’üncü veya 5’inci bitireceğimizi tahmin ediyorum” dedi. Kendisini Brezilyalı olarak görmeyen Batista, “Ben artık Türk oldum. İnşallah diğer arkadaşlarım da benim gibi 10 yıl Türkiye’de oynarlar” dedi.

Bu arada, yeşil beyazlı takım Kayserisporlu Yordanov’la görüşmelerini sürdürürken, Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, “Yordanov ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçiyor. En kısa sürede sonuçlandıracağız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!