Konya'da yüzler gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Konyada yüzler gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2014 15:15

Tarsus İdman Yurdu deplasmanda alt sıralardan uzaklaşma adına önemli 3 puan alan Konya Anadolu Selçukluspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcuların yüzü gülüyor.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Konya Anadolu Selçukluspor'da kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yaptığı açıklamada, Tarsus İdman Yurdu karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirtti. Maçın son dakikasına kadar üstün oynayan taraf olduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Günbaş, şunları kaydetti:

"İnşallah bu iyi futbolu Hatayspor maçında da devam ettiririz. Bu hafta oynanan oyun bizi çok mutlu etti. Geleceğe dönük güzel şeyler gördük. Hatta, soyunma odasında futbolculara 'bu zamana kadar neredeydiniz?' diye sordum. Bu futbolu devam ettirirsek iyi yerlere geleceğiz. Sezonu en iyi yerde bitireceğimizi düşünüyorum. Futbolcularla hafta içinde yapılan görüşmeler ve motivasyon çalışmalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberlik bu maça olumlu yansıdı."

Günbaş, deplasmanda aldıkları iyi sonuçları iç saha maçlarında da elde etmek istediklerini, takımın genç futbolculardan kurulu olması nedeniyle sahalarında panik yaptıklarını dile getirdi. İç sahada önde oldukları maçları bu yüzden berabere bitirdiklerini anlatan Günbaş, "Takımın bulunduğu konum futbolcuları paniğe sevk ediyordu. Bireysel olarak bakınca kaliteli futbolculara sahibiz. İyi işler yapacaklar. Bu takımın küme düşeceğine ihtimal vermiyoruz ama bir an önce o bölgeden uzaklaşmalıyız. İçeride ve dışarıda alacağımız 3 galibiyet bizim için iyi olur" dedi.

BAKMADAN GEÇME!