Kongrede ibra şoku

Güncelleme Tarihi:

Kongrede ibra şoku
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2008 00:00

Trabzonspor’un 56.Genel Kurulu’nda, kulüp tarihinde bir ilk gerçekleşti ve Nuri Albayrak yönetiminin faaliyet ve mali raporları ibra edilmedi.

TRABZONSPOR’un 15-16 Aralık’ta yapılması gereken ancak ertelenen 56. Genel Kurulu dün 19 Mayıs Spor Salonu’nda başladı. İlk günkü oturuma üyeler fazla ilgi göstermezken, başkan Nuri Albayrak da kongreye katılmadı. Albayrak yönetiminin faaliyet ve mali raporları, 169 kabule karşı 243 ret oyuyla ibra edilmedi. Böylece delegeler, Trabzonspor’un Nuri Albayrak başkanlığındaki 39. yönetiminin faaliyetlerini onaylamamış oldu. Yeni seçilecek yönetim suç duyurusunda bulunursa Nuri Albayrak ve yönetimine mahkeme yolu açılmış olacak.

Seçim bugün

Bordo mavili kulübün mayıs ayına kadar futbolcu ve teknik kadro alacakları da dahil olmak üzere borcu 38 milyon YTL, 2008 tahmini bütçesi ise yaklaşık 66 milyon YTL olarak açıklandı. İbra edilmeme kararının ardından yönetim kurulu salonu terk ederken, delegelerle bazı yöneticiler arasında ufak çaplı sözlü tartışmalar çıktı. Kulübün 2008 yılı tahmini bütçesi ise oy çokluğuyla kabul edildi.

Trabzonspor’un 56. Genel Kurulu’nun bugün yapılacak 2. gün oturumunda Başkan, Yönetim Kurulu ve diğer yetkili kurulların seçimi yapılacak. Başkan Nuri Albayrak’ın yeniden aday olmadığı Trabzonspor’da, Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarışacak. Kongrede 5961 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Şener’in listesi

Sadri Şener, Hayrettin Hacısalihoğlu, Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu, Mahmut Aksu, Necmettin Aytekin, Cenker Üstün, Saner Ayar, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Mehmet Öksüzoğlu, Muammer Saka, Dursun Köse, Kenan Sönmez, Ali Sürmen.

Hacıosmanoğlu’nun listesi

Faruk Kanca, Hatice Öztürk, Cemil Kalkışım, Yusuf Şimşek, M.İrfan Coşkun, Sebahattin Çakıroğlu, Yakup Arslan, Köksal Güney, Osman Beştaş, Aydın Pişiren, M.Salih Kesat, Ufuk Pervanlar, Mehmet Çelik, Sezgin Oğul.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!