Kombineler satışa çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Kombineler satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2011 17:34

Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde yeni sezon için iddialı ekipler oluşturan Galatasaray'da, kombine biletlerinin satışına 22 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlanacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray'ın basketbolda tarihe geçecek bir sezon için her şeyiyle hazır olduğu vurgulanarak, “Kadın basketbol takımımız Avrupa'nın tartışmasız en iyi kadrosuna sahip. Erkek basketbol takımımız gençlikle deneyimi bir araya getiren, dünya çapında bir yıldızlar topluluğu. İki takımımız da hem ligde hem Avrupa'da final oynayacak güçte. Sezon bu sezondur. Türk Telekom Arena'da satışa çıkacak kombine biletinizi gecikmeden alın, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bir tarih yazalım. Birlikte gururla” ifadesine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, geçen sezondan kombine bileti olanların 17-20 Ağustos tarihleri arasında ön satış avantajından yararlanabileceği de bildirildi.

Basketbol kombine biletlerinin, erkek ve kadın basketbol takımlarının 2011-12 sezonunda Abdi İpekçi Arena'da oynadığı tüm maçlarda geçerli olacağı ve 11 TL'den başlayan taksitlerle satın alınabileceği kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!