Kocaman uyarı!

Güncelleme Tarihi:

Kocaman uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 18:26

Devre arası kamp çalışmalarını Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde sürdüren Fenerbahçe'nin bu akşam yapılan antrenmanında takım arkadaşları, Miroslav Stoch'u aldığı ödülden dolayı kutladı ve havaya attı. Teknik direktör Aykut Kocaman da oyuncularını ciddi bir şekilde uyardı...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de ikinci yarı hazırlıkları tam gaz devam ediyor... Bu akşam yapılan antrenman öncesinde Fenerbahçeli futbolcular, yılın en iyi golü ödülünü kazanan Miroslav Stoch'u kutladı ve Slovak oyuncuyu havaya attılar.

KOCAMAN UYARI!

Teknik Direktör Aykut Kocaman, antrenman öncesinde oyuncuları ile bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Dünkü maçta en büyük eksiklik top kayıpları. Bunları telafi etmeliyiz. Zorlu bir süreç var. idmanları teke indiriyorum. Kamp sonuna kadar boş zaman olacak. İyice dinlenin. İstabula dönünce çok yoğun olacağız. Sürekli maç yapacağız ailenizi bile zor göreceksiniz. Hepinizin önünde Sotch'u tebrik ederim. Bu ödülden dolayı gurur duyduk. 1461 maçı için Trabzon'a sadece kadroda olanlar gidecek diğerleri istanbula dönecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!