Kocaman bir ‘Aferin’

Güncelleme Tarihi:

Kocaman bir ‘Aferin’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 00:57

Arda Turan'ın Espanyol maçındaki performansını, Daily Mail, Diario Sport ve Bleacher Report gibi dünyaca ünlü medya kuruluşlarında futbol yazıları yazan Rik Sharma, Hürriyet için değerlendirdi.

Haberin Devamı

Maçın ilk yarısı Arda Turan için hiç kolay değildi. 

Hafta sonu Katalan derbisindeki beraberlik sonrası gerilimi yüksek bir maç olacağı belliydi. Arda da bu gerilimin içinde ilk maçına çıkmanın heyecanı içindeydi. Onun adının anons edilmesiyle birlikte, tribünler Arda Turan için haykırdı. Herkes Arda’yı, o ise bugünü bekliyordu. Orta sahanın ortası onun için önemli bir görevdi. Son birkaç aydır Rakitic’in yaptığı işleri yapmak zorundaydı. Arda ise hiç korkmuyordu. Güvenli duruşu her halinden belliydi. Messi, Neymar ve Suarez gibi üç önemli ismin arkasında hücuma destek verirken, savunmayı ihmal etmedi.

ZEKiCE DAVRANDI

ARDA, kaleci Pau Lopez ile yaşadığı gerilimi de oldukça zeki bir şekilde geçiştirdi. Çünkü, Barcelona formasının değerinin farkındaydı. Hem de bunca zaman beklediği o formayı basit bir olayla kaybetmeyecek kadar...Arda’nın, oyundan çıkması performansıyla ilgili değildi. Luis Enrique bunu Rakitic’i unutmadığını göstermek için yaptı. Evet, Arda Turan için ilk maç kocaman bir “Aferin” ile sona erdi. Barcelona’ya asıl etkisini ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!