Kocaelispor 4 futbolcuyu gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Kocaelispor 4 futbolcuyu gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2009 00:00

Kocaelispor'da, teknik direktör Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda 4 futbolcunun takımdan gönderildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Tolga Seyhan, Ahmet Dursun, Umut Kekilli ve Koray Göksu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Teknik Asbaşkan Murat Karayel'in görüşlerine yer verilen açıklamada, şöyle denildi: “Teknik direktörümüz Erhan Altın'ın verdiği rapor doğrultusunda Tolga Seyhan, Ahmet Dursun, Umut Kekilli ve Koray Göksu ile görüşerek karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Koray Göksu tecrübe kazanması için başka bir takıma kiralık olarak gönderilecek. Umut Kekilli'nin de sözleşmesinin 1.5 yıllık olması sebebiyle başka bir takıma kiralık olarak vermeyi düşünüyoruz.”

Öte yandan, KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nden ayrılmadan önce menajeri Haluk Cantar ile açıklama yapan Tolga Seyhan, yönetimle anlaşarak takımdan ayrıldığını ifade etti.

Haberin Devamı

“Yönetimle masaya oturduk ve hiçbir kırılma olmadan anlayışla yollarımızı ayırdık” diyen Seyhan, şöyle konuştu: “Kocaelispor yöneticileri, camiası ve taraftarlarından her zaman çok sıcak ilgi gördüm. Camiaya ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Ayrılırken bile dostlukları unutmadık, saha içinde ve dışında daha sonra hatırlanacak önemli dostlar, ağabeyler kazandım.”

Seyhan'ın menajeri Haluk Cantar ise bazı kulüplerle görüşmeleri olduğunu, kısa süre içinde bir takımda karar kılarak anlaşma yapmayı planladıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!