Kocaeli'nin ilk transferi La Liga'dan

Güncelleme Tarihi:

Kocaelinin ilk transferi La Ligadan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 13:55

Bank Asya Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig'e terfi eden Kocaelispor'da, daha şampiyonluk kutlaması yapılmadan transfer çalışmaları başladı.

Haberin Devamı

Başkan Serhan Gürhan bazı görüşmeler için Tunus'a giderken, daha önce görüşülen 3 yabancı ile prensip anlaşmısına varıldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Kocaelispor Kulübü 1 Haziran'dna olagğan genel kurulunu yapacak. Bu genel kurulda büyük bir ihtimalle Serhan Gürkan yeaniden aday olacak ve seçime tek liste ile gidilecek. Şu ana kadar kimsenin de yönetime talip olacağını açıklamaması nedeniyle son derece rahat olan Serhan Gürkan ve ekibi, güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

HERKES KALMAK İSTİYOR

Kocaelispor Teknik Asbaşlanı Muammer Çelik, ilk aşamada iç transferi çözmeye çalıştıklarını, tüm oyluncuların takımda kalmak istediği izlenimi aldıklarını söylerken, Taner Gülleri, Ahmet Dursun, Muhammet Özdin ve Serkan başta olmak üzere en az 7 oyuncunun kesin olarak kalacakları belirtildi.

Haberin Devamı

Kocaelispor dış transferde ise ilk aşamada banservisi Trabzonspor'da olan ve geçtiğimiz sezon Giresunsporda forma giyen golcü futbolcu Emrah Kol ile anlaşmaya vardı. Bu futbolcunun Trabzonspor ile olan sözleşmenin de sona erdiği belirtildi.

3 YABANCIYLA ANLAŞMA TAMAM

Körfez ekibi ayrıca İspanya Birinci Ligi takımlarından Levante'de forma giyen Hollanda asıllı müslüman santfor Riga Mustapha, Peru Birinci Lig takımlarından Sportig Cristal'de forma giyen stoper Niguel Villalta, Cezayir Birinci Lig takımlarından Wictory Guamansa'da forma giyen defans oyuncusu Camel Ghilars ile de prensip anlaşmasına vardı.

Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Muammer Çelik, transferlerin kesinlikle teknik direktör Engin İpekoğlu'nun onayı ile gerçekleştirildiğini ve her meykiye nokta transferler yapacaklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezon çok sıkıntılar çektik. Sokağa atacak paramız yok. Bize yararlı olacak oyuncular istiyoruz. Bunun için de her konuda çok titiz davranıyoruz" dedi. Çelik ayrıca birçok menajerin KocaelispoR7a futbolcu vermek için İzmit'e gelip gitmekte olduğunu da söylerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!