Kocaeli'de Süper Lig hesapları

Güncelleme Tarihi:

Kocaelide Süper Lig hesapları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2008 11:48

Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Kocaelispor'un teknik menajeri Kayhan Çubuklu, “Lig'de yaptığımız 22 maçtan 12 galibiyet elde ettik. Kalan 12 maçta da bu performansımızı sürdürebilirsek, ilk iki takım arasına girme hedefimiz gerçekleşecek” dedi.

Çubuklu,  ligin en iyi takımlarından Kayseri Erciyesspor karşısında 3-0 galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Maça, zor geçeceğini düşünerek hazırlıklarını belirten Çubuklu, skordan çok gol yememelerine sevindiğini söyledi. Altay, İstanbulspor, Samsunspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarını gol yemeden tamamladıklarını anımsatan Çubuklu, şöyle konuştu:
“Ligin dinamik ekiplerinden gol yemememiz bizim için büyük bir avantaj. Gol atmada zaten sorunumuz yok. Ligde 45 gol atan lider Antalyaspor'un ardından 43 golle en fazla gol atan takımız. Görevi devralmamdan itibaren 2.7 gol ortalaması tutturduk.”

İSTATİSTİKLER OLUMLU

Sezon başında ve devre arasında Süper Lig hedeflerine yönelik çok dikkatli ve titiz transferler yaptıklarını ifade eden Çubuklu, bu sezon 26 futbolcunun transferini gerçekleştirdiklerini ve takımı adeta yenilediklerini kaydetti.

Çubuklu, Süper Lig'e yükselme şanslarını şöyle değerlendirdi:
“Lig'de yaptığımız 22 maçta 12 galibiyet elde ettik. Kalan 12 maçta da aynı performansımızı sürdürebilirsek, istatistiksel olarak ilk iki takım arasına girme hedefimiz gerçekleşecek. Kalan maçlarda 12 puan kaybetmemiz halinde 64 puanla ligi tamamlıyoruz. Eskişehirspor maçını kazanmak koşuluyla ya 4 maç kaybı ya da 6 beraberlik halinde bile ilk iki takım arasında yer alırız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!