Kleberson Romanya kafilesine alındı

Güncelleme Tarihi:

Kleberson Romanya kafilesine alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2006 14:09

Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla oynayacağı UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu ikinci maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Kleberson, Romanya kafilesine dahil edildi.

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana, siyah-beyazlı futbolcuların pas çalışması ile başladıkları ve çalışmanın taktiksel varyasyonların denendiği yarı sahadaki çift kale maçla sona erdiği bildirildi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Ali Güneş ve Nobre katılmadı.
Öte yandan, sakatlığı düzelen ve bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılan Kleberson, kulüp doktorları ve Tigana ile yaptığı görüşme sonrası Romanya kafilesine dahil edildi.

YOLCULUK YARIN

Siyah-beyazlılar, 2 Kasım Perşembe günü oynayacakları Dinamo Bükreş maçı için yarın öğle saatlerinde özel bir uçakla Romanya'ya gidecek.

Bu arada teknik direktör Tigana, Romanya'ya götürülecek 20 kişilik kadroyu belirledi. Romanya'ya götürülecek futbolcular şunlar:

Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Delgado, Koray Avcı, Mustafa Doğan, Kleberson, Gökhan Güleç, Bobo, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Ricardinho.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!