Kleberson da yolcu

Güncelleme Tarihi:

Kleberson da yolcu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2006 00:00

Netvasco gazetesi, Beşiktaş’ta sıkıntılı günler geçiren Brezilyalı futbolcunun Vasco ile görüştüğünü ve olumlu yanıt verdiğini yazdı. Globo Radyosu da Kleberson’un ülkesine dönmek istediğini belirtti.

YOULA, Ailton, Veysel, Adem Dursun’un sezon ortasında yollarını ayırdığı, Tümer ile Çağdaş’ın sezon sonunda ayrılmaya hazırlandığı Beşiktaş’ta Kleberson da yolcu. Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda ülkesi takımlarından Vasco de Gama’ya transfer olacağı iddia edildi. Brezilya’da yayınlanan ve Vasco de Gama’ya yakınlığı ile bilinen Netvasco gazetesi, Beşiktaş’ta sıkıntılı günler geçiren Kleberson’un Brezilya’ya dönmek istediği ve Vasco de Gama takımı ile görüştüğünü yazdı.

Vascolu yöneticilerin yaklaşık bir aydır Kleberson ile yakından ilgilendiğini ifade eden gazete, Brezilyalı yıldızın olumlu cevabına karşı harekete geçildiğini belirtti. Gazete, Manchester United’dan Beşiktş’a gelen Kleberson’un siyah beyazlı kulüpte günlerinin sayılı olduğunu da savundu.

Bu arada Brezilya’da yayın yapan Globo Radyosu da, Kleberson’un Vasco takımına transfer olacağını doğruladı. Globo Radyosu, Brezilya futbolunun yetiştirdiği en önemli kabiliyetlerden biri olduğunu ifade ettiği Kleberson’un, Avrupa futboluna adapte olmada zorlandığını belirterek, bu futbolcunun Beşiktaş’ta da zor günler geçirdiğini ve Brezilya’ya dönmek istediğini iddia etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!