"Kızlarımla gurur duyuyorum"

Güncelleme Tarihi:

Kızlarımla gurur duyuyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 12:02

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nin ardından 2015 Kadınlar Dünya Şampiyonası kupasını da müzesine götüren Eczacıbaşı VitrA’nın kutlamaları devam ediyor. İsviçre’deki turnuvanın finalinde Dinamo Krasnodar’ı 4 set sonunda deviren turuncu beyazlılar, bu kez de kendi salonunda mutluluğunu basınla paylaştı.

Haberin Devamı

Dünya Güzelleri’nin başarısını taçlandırmak için Eczacıbaşı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda, koç Giovanni Caprara ve oyuncular da yer aldı. Harika bir sezonu geride bıraktıklarını belirten İtalyan çalıştırıcı oyuncularına da övgüler dizdi.

YENİ SÖZLEŞME GÖRÜŞMESİ YAPMADIK

SEZON boyunca kusursuza yakın bir performans gösteren takımının kutlanması gerektiğini belirten başarılı spor adamı “Oyuncularım işlerini en güzel şekilde yaptılar. Bu takımın antrenörü olmaktan gurur duyuyorum” dedi..
Sezon boyunca en çok play-off müsabakaları sırasında Fenerbahçe Grundig’e yenilmelerine üzüldüğünü belirten Caprara “Gelecek sezon kendimizi, kadromuzu geliştirerek ilerlemeyi hedefliyoruz. Eczacıbaşı’nda olmaktan çok mutluyum ancak yöneticilerle sözleşmemi uzatmayla alakalı bir görüşme yapmadık” dedi.

Haberin Devamı

KUPA İÇİN TOTEM

DİLARA Bağcı, final maçlarında totem yaptıklarını vurgulayarak, “Bu dünya şampiyonasında bir totem yaptık. Maçlardan önce kovalamaca oynuyorduk. Mücadeleye de öyle çıkıyorduk” dedi.

BAŞARILAR HEDEFLERİ BÜYÜTÜYOR

ECZACIBAŞI’nın genç oyuncuları Dilara Bağcı ve Gözde Yılmaz da kariyerlerinin başında ulaştıkları başarıların inanılmaz olduğunu vurguladı. 21 yaşındaki Dilara ve 23 yaşındaki Gözde, “Böyle büyük bir başarıyla yola çıkıyor olmak hedeflerimizi de büyütüyor. İkimizin de ortak hayali Olimpiyat Milli Takımı kadrosunda olabilmek ve ülkemize bir madalya ile dönebilmek” dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!