Kızımı dul beni işsiz bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Kızımı dul beni işsiz bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2003 01:24

İffet Erkuvan, kızı Sedef Altuntaş’ın Mehmet Ali Erbil'den ayrılmaya karar vermesinin ardından ünlü sunucu ve oyuncuya söylemediğini bırakmadı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Sedef Altuntaş'tan boşanmasının ardından sessizliğe gömülen kayınvalide İffet Erkuvan, uzun bir aradan sonra Erbil'i suçlayan açıklamalarıyla ortaya çıktı. ‘‘Kızımı dul, beni de işsiz bıraktı’’ diyen Erkuvan, Erbil'e duyduğu öfkeyi dile getirdi.

‘‘Mehmet Ali Erbil ile kızımın evliliğine başından beri karşıydım’’ diyen Erkuvan, sözlerini ‘‘Kızım bana gelip Erbil'e aşık olduğunu söyledi. Kızım için onu da sevmek zorundaydım, yapacak başka bir şey yoktu. Onu sevmeye çalıştım, benim para aldığım yazıldı çizildi. Para istemedim’’ diye sürdürdü. Bir anne olarak Erbil'i uyardığını da sözlerine ekleyen Erkuvan şunları söyledi:

HAYATININ HATASI

‘‘Mehmet Ali Bey'e kızımla evlenirken kızımın bir öğrenci olduğunu ve öğrenci ile evlendiğini unutmamasını söyledim. Geleceği, hayatı, istikbali önemliydi, bunları söyledim.’’

İffet Erkuvan, kızı Sedef'le Mehmet Ali'nin evlendiği sırada çalıştığını, ancak bu evliliğin ardından işlerinin bozulduğunu, hayatının akışının değiştiğini söyledi. İffet Erkuvan, ‘‘Ben çalışıyordum. Kızım hayatının hatasını yaptı. Beni şöhret yapan kızım oldu. Bu evililiği yapmasaydı bu durumda olmayacaktık. Bana güzel demeleri bile artık beni rahatsız ediyor. Bu evililik kızımı dul, beni ise işsiz bıraktı. Şimdi iyi mi oldu, durup dururken dul oldu. Bundan sonra kendi hayatımı yaşamak istiyorum’’ dedi.

Mehmet Ali Erbil'in kızını aldattığını da belirten Erkuvan, ‘‘Kızıma yaptığı ihanetleri affetmeyeceğim. Bana ve kızıma çektirdiği sıkıntıları, ancak onun çocukları çekerse anlayabilir...’’ diyerek Erbil ile kızının evliliğindeki sırlardan birini de açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!