Kızıl: Diyarbakırspor sahada cevap vermeli

Güncelleme Tarihi:

Kızıl: Diyarbakırspor sahada cevap vermeli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 15:30

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor - Diyarbakırspor maçı esnasında Diyarbakırspor taraftarını rencide edecek bir durumun olmadığını, ancak maç sonrası Diyarbakırspor'un hakeme öfkesiyle birlikte olayların yaşandığını söyledi. Kızıl, "Diyarbakırspor cevabını ligden çekilerek değil, yeşil sahalarda vermeli" dedi.

Haberin Devamı

Kızıl, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında Gaziantepspor-Diyarbakırspor maçından sonra yaşananlarla ilgili soru üzerine, Gaziantep'te Diyarbakırspor'u son derece iyi ağırladıklarını belirterek, "Biz daha önce de yaptığımız gibi gereken misafirperverliğimizi gösterdik" dedi.

"MAÇ İÇERİSİNDE BİR ŞEY OLMADI"

Maç esnasında yaşanan bir durum olmadığını kaydeden Kızıl şu değerlendirmeyi yaptı: "Maç bitiminden sonra zannedersem hakemin yanlış kararlar verdiği gerekçesiyle yapılan tepkiler ve hocanın yanındaki yöneticilerin o anlık öfkesiyle üzücü görüntüler oluştu. Maç esnasında hiç bir zaman bizim taraftarımızdan Diyarbakırspor taraftarına rencide edecek hiç bir şey olmadı. Takımın ligden çekilmesi veya maç oynamaması doğru değil. Diyarbakırspor'un ligde kalması dileğimizdir. Ama futbola sahada cevap vererek, kendi emeğinin karşılığını almaları gerekir. Çünkü futbol ne siyasete, ne de başka şeye girer. İnsanları bir araya getiren ve tatil günlerini değerlendirdiği sosyal bir etkinliktir. Diliyorum ki Diyarbakırspor'un yönetimi de o anki aldıkları karardan vazgeçer ve önümüzdeki hafta oynayacakları maça çıkarlar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!