Kıyasıya yarış

Güncelleme Tarihi:

Kıyasıya yarış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya Otomobil ve Motor Sporları Kulübü'nün düzenlediği slalom yarışmaları Kepezüstü'nde Karain Havaalanı'nda yapıldı.

Toplam 72 otomobil meraklısının katıldığı yarışmada, yarışmacıların arasında 8'de bayan vardı. Havalimanının geniş pistinde hünerlerini sergileyen pilotlar, hem parkuru en kısa zamanda tamamlamaya çalıştılar, hem de hız tutkularını giderdiler.

YARIŞMA 4 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 4 saat süren yarışlar, oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Otomobilin gücünün o kadar önemli olmadığı yarışmalarda, direksiyon kullanma becerisi ön plana çıktı. 15 milyon lira ücret ödenerek katılınan yarışmada, otomobili olmayanlar da düşünüldü. Otomobili olmayan hız düşkünü gençler, 20 milyon liraya otomobil kiralayıp yarışmaya katıldı.

SEVDİRECEĞİZ

İlk ayağı yapılan slalom yarışmasının Ocak ve Şubat aylarında diğer etapları gerçekleştirilecek. Amaçlarının daha iyi organizasyonlara imza atmak olduğunu söyleyen ANTOK ikinci başkanı Haluk Özsevim, 3 aylık bir kuruluş olduklarını söyledi. 33 asil, 70 de fahri üyeleri olduğunu dile getiren Özsevim, ‘‘Otomobil sporunu Antalya'ya sevdireceğiz’’ dedi.

Yarışmanın dereceleri

Erkekler...

1- Tayfun Toy (Peugeout

106-GTI)

2- Veli Seçmen (Peugeout

106-GTI)

3- Ervin Tuncay (Wolksvagen

Polo)

Bayanlar...

1- Arife Çatal (Subaru)

2- Pınar Yavuz (Siena)

3- Özlem Kara (Marea)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!